INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Crema un cotxe en plena matinada a Camp Clar, a Tarragona

Els Bombers van rebre l'avís prop de la una de la matinada
Una imatge del cotxe que es va cremar aquest dissabte a la matinada al barri tarragoní de Camp Clar. | TarragonaDigital.com

 

 

Els disturbis al centre de Tarragona van aclaparar la majoria de la vintena d'avisos que els Bombers de la Generalitat de Catalunya han tingut la nit d'aquest divendres, 18 d'octubre. Ara bé, com és obvi, també han hagut de donar resposta a successos d'altra mena, com el que s'ha produït en plena matinada al barri de Camp Clar, a la zona de Ponent de la ciutat.

 

El foc s'ha originat en un vehicle del carrer del riu Corb a Camp Clar

Per causes que encara es desconeixen, un vehicle estacionat en una esplanada del carrer del Riu Corb d'aquest barri tarragoní ha començat a cremar. El cos de Bombers ha rebut l'avís per aquest succés quan tot just mancaven quatre minuts per a la una de la matinada. La virulència del foc, causada probablement per la presència d'algun material inflamable al maleter del cotxe, ha allargat més del que és habitual les tasques d'extinció de l'incendi.

 

Poca estona més tard, els Bombers han rebut un avís per un nou incendi a la rambla de Ponent: un veí els alertava d'un possible foc en un contenidor. En arribar-hi, però, el cos no va trobar cap contenidor en flames ni calent, amb símptomes d'haver patit cap atac.

Més notícies de la categoria Tarragona