ÚLTIMA HORA

Tarragona i les Terres de l'Ebre registren 28 positius i 2 defuncions per Covid-19

S'incendia el quadre elèctric d'un bloc de pisos a Tarragona

S'ha confinat una quinzena de persones per evitar intoxicacions de fum
Els Bombers extingeixen un incendi en un quadre elèctric d'un bloc de pisos de Tarragona. | cedida bombers

 

Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat el matí d'aquest dimecres, 22 d'agost, en un incendi a la ciutat de Tarragona. Segons han informat els Bombers, l'avís de l'incendi s'ha rebut uns minuts després de dos quarts d'onze del matí, quan els han alertat que sortia fum negre dels baixos d'un bloc de pisos ubicat al número 19 del carrer del Vapor. L'incendi ha afectat el comptador de la llum de l'edifici, fet que ha provocat que sortís molt de fum però no hi havia flames. Com a mesura preventiva, s'han confinat una quinzena de veïns a l'edifici per evitar problemes amb el fum

Fins al lloc dels fets hi han acudit tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han extingit l'incendi i han dut a terme les tasques de ventilació de l'edifici. A hores d'ara, l'incendi ja està controlat i els Bombers continuen treballant en el lloc del succés. Afortunadament, cap persona ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris, ni per ferides ni per intoxicació de fum. Fins al carrer del Vapor també s'hi ha traslladat la Guàrdia Urbana de Tarragona. Els Bombers han donat l'avís a l'empresa responsable perquè revisi la instal·lació elèctrica que s'ha incendiat. 

Imatge del comptador de la llum que s'ha incendiat. | cedida bombers

 

Crema de matinada un un palet carregat de medicaments caducats a Constantí

La matinada d'aquest dimecres els Bombers ja han hagut d'actuar en un altre incendi al Tarragonès. Poc després de les cinc de la matinada han rebut l'avís d'un incendi al polígon industrial de Constantí, en una nau ubicada al número 161 del carrer d'Europa. El foc ha afectat un palet carregat de medicaments caducats, en una indústria de reciclatge de productes químics. L'incendi s'ha produit en un palet de cartó estanc per la reaccio dels medicaments caducats, els quals ja han estat separats de la resta. 

"ATENCIÓ: Retitren de nit els llaços grocs de la muralla de Tarragona" "ÚLTIMA HORA: Ja es coneixen els actes principals de Santa Tecla 2018"