Crema un pis a l'avinguda de Sant Antoni Maria Claret, al centre de Tarragona

Es tracta d'un pis a l'avinguda de Sant Antoni Maria Claret | Sis dotacions de Bombers treballen per extingir el foc
Un home ha resultat ferit menys greu per inhalació de fum per un incendi a l'avinguda Sant Antoni Maria Claret | Toni Cabanillas

 

Un incendi a l'avinguda de Sant Antoni Maria Claret de Tarragona ha encès totes les alarmes al centre de la ciutat. Set dotacions de Bombers treballen des de les 12.16 hores d'aquest dimecres per extingir un foc al número 32 del carrer, les causes del qual encara es desconeixen.

Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital.com, l'incendi s'ha produït al primer pis de l'edifici, que en té sis, i s'ha demanat als veïns de l'àtic que es confinessin a la planta més alta. Per facilitar les tasques d'extinció de l'incendi, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha tallat al trànsit un tram entre l'avinguda Catalunya i el carrer Joana Jugan. També han anat al lloc de l'incident els Mossos d'Esquadra.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Als voltants de les 13 hores, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi que afectava en la primera planta d'aquest edifici, situat al número 32 del carrer Sant Antoni Maria Claret, fent xamfrà amb el carrer Joana Jugan. Els bombers segueixen treballant en el lloc de l'incident retirant runa. Fins que no acabin aquestes tasques, els veïns no podran tornar als seus habitatges. 

Set dotacions dels Bombers i dues ambulàncies han anat fins al lloc de l'incendi | Toni Cabanillas

 

Un ferit menys greu en l'incendi

Fins al lloc de l'incendi, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat dues ambulàncies. En aquest sentit, han atès i traslladat un home, propietari del pis on ha començat l'incendi, en estat menys greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per inhalació de fum.

"RESULTATS 26-M: El resultat de les eleccions municipals a Tarragona!" "INDIGNANT: Un jove de Tarragona, detingut per pegar i insultar la seva mare"