Incendi al costat del camp de futbol de Sant Salvador, a Tarragona

L'av铆s s'ha produ茂t poc despr茅s de les cinc de la tarda
Imatge de l'incendi, al barri de Sant Salvador de Tarragona | Twitter / @bomberscat

 

 

Poc despr茅s de les cinc de la tarda d'aquest dimarts, 9 de juliol, s'ha declarat un incendi en una zona de vegetaci贸 situada al costat del camp de futbol de Sant Salvador, a la zona interior del terme municipal de Tarragona. Un total de set dotacions terrestres dels Bombers i dues d'a猫ries s'han activat en aquesta zona de la ciutat per tal d'extingir les flames derivades d'aquest incendi.

 

 

Una columna de fum ha fet saltar totes les alarmes

M茅s concretament, l'av铆s s'ha donat quan passaven set minuts de les cinc de la tarda, despr茅s que des de diversos punts de Sant Salvador, per貌 tamb茅 del terme municipal dels Pallaresos, es vei茅s una columna de fum for莽a contundent, tal com es pot veure en aquest v铆deo que ha dif贸s un usuari de Twitter:

 

 

Ha estat llavors quan s'han activat fins a nou dotacions de Bombers, incloses les dues a猫ries. Tamb茅 vehicles dels Mossos d'Esquadra i de la Gu脿rdia Urbana de Tarragona han anat fins al lloc dels fets. Els Agents Rurals s'han fet c脿rrec de la investigaci贸 de l'origen de l'incendi, que s'ha donat per controlat poc abans de les sis de la tarda.