脷LTIMA HORA

Ingressa a pres贸 el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Obren les inscripcions per a les activitats aqu脿tiques de Tarragona

La temporada de tardor supera les 1.500 places disponibles a les sis piscines municipals de la ciutat
Les activitats aqu脿tiques de Tarragona ofereixen m茅s de 1.500 places | Cedida

 

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) obre aquest dijous, 1 d'agost, el termini d'inscripcions per als cursos de nataci贸 i activitats aqu脿tiques de tardor a les sis piscines p煤bliques de la ciutat de Tarragona 鈥擲ant Pere i Sant Pau, Part Baixa i Serrallo, Campclar, Riu Clar, Bonavista i Sant Salvador鈥. En total, l'oferta 茅s de m茅s de 1.500 places disponibles per a totes les edats i les tarifes de preu tornaran a ser les de l'any anterior.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Entre l'1 i el 7 d'agost podran apuntar-se els actuals abonats del Patronat empadronats a la ciutat, entre el 15 i el 21 ho podran fer aquells tarragonins que no siguin abonats i, a partir del dia 4 de setembre, qualsevol ciutad脿 podr脿 fer seva alguna de les places vacants. La novetat d'enguany 茅s que, per primera vegada, aquests tr脿mits d'inscripci贸 i de pagament podran fer-se a trav茅s d'Internet, i no nom茅s de manera presencial.

 

M茅s enll脿 de la nataci贸, tamb茅 s'ofereixen altres 9 activitats aqu脿tiques variades a la ciutat de Tarragona

Nataci贸 per a totes les franges d'edat a partir dels 12 mesos, Aquagim, Aquafitness, Aquaspinning, Aquater脿pia, Aquacros, Aquazumba, Aquagac, Aquasalut i nataci贸 correctiva de fibromi脿lgia: aquest 茅s l'ampli ventall de l'oferta aqu脿tica del patronat per als pr貌xims mesos a les sis piscines municipals tarragonines.

 

El cas m茅s habitual 茅s el de nataci贸, on el format no canvia: els mateixos preus que la temporada anterior i la possibilitat de descomptes per als abonats interessats. En el cas de les classes particulars, les sessions s'impartiran en packs de quatre, amb una durada de 50 minuts per dia, i per un preu 煤nic lleugerament inferior als 80 euros.