Obertes les inscripcions per a la Tardor Tarragonajove 2019

Germ脿 Aire, Venga Monjas i Miguel Noguera s贸n alguns dels artistes que actuaran a la Zona Cultura Kesse
Imatge de la presentaci贸 de la programaci贸 Tardor Tarragonajove 2019 | cedida
 

 

Aquest dimarts, 17 de setembre s'han obert les inscripcions per apuntar-se a les activitats de la nova edici贸 de la Tardor Tarragonajove, que es realitzaran del 30 de setembre al 27 de desembre. Les inscripcions es poden fer a trav茅s d'aquest enlla莽 i per a m茅s informaci贸 es poden dirigir a l'Oficina Joves del Tarragon猫s i a l'Espai Jove Kesse.  

 

En concret, s'ofereixen una seixantena de propostes alternatives d'oci per als joves d'entre 12 i 35 anys i un total de 1.800 places disponibles per a persones interessades a participar en aquestes activitats. Podeu consultar la programaci贸 sencera de la Tardor Tarragonajove 2019 en aquest enlla莽

 

Cinema, m煤sica, m脿gia, circ, dansa i molt m茅s en la nova edici贸

A les tardes de dimarts a dissabtes es mantenen les Aules Tem脿tiques, que consoliden propostes amb bona acollida com el cinema, la fotografia i la cuina i incorporen noves oportunitats per endinsar-se en elements de la cultura urbana com el rap, el hip hop o el grafitPel que fa als esports i l'aventura, en col路laboraci贸 amb el Patronat Municipal d'Esports, s'ofereixen les possibilitats de practicar crossfit o realitzar exercicis d'abdominals hipopressius.

 

D'altra banda, la programaci贸 mant茅 les apostes pel teatre i la dansa, la m煤sica, el circ i la m脿gia amb diferents tallers i espectacles. Altres camps que tamb茅 es mantenen s贸n els idiomes 鈥攁mb la novetat de l'aula de conversa en angl猫s鈥, la creaci贸 liter脿ria o la cuina creativa. A m茅s, la Caixa d'Eines oferir脿 recursos per con猫ixer-se millor personalment o detectar i fer front a les diferents formes de la viol猫ncia masclista.

 

Ajudes per entrar al mercat laboral a la Tardor Tarragonajove

La programaci贸 tamb茅 mant茅 sessions perqu猫 la joventut disposi d'elements d'inter猫s per apropar-se al mercat laboral, sigui amb formaci贸 per preparar el curr铆culum o formaci贸 sobre l'economia social i solid脿ria. El bloc cultural Zona Cultura Kesse fa visibles les produccions joves elaborades en les aules tem脿tiques, aix貌 s铆, alternades amb les actuacions d'artistes consolidats com Germ脿 Aire (4 d'octubre), Venga Monjas (8 de novembre) i Miguel Noguera (15 de novembre). 

 

Aquesta programaci贸 茅s fruit del suport i la col路laboraci贸 de diversos departaments i institucions com la Direcci贸 General de Joventut, el Patronat Municipal d'Esports, el Servei Municipal de Prevenci贸 de les Addiccions, el Consell Comarcal del Tarragon猫s, el Servei Municipal de Cooperaci贸, el Departament de Pol铆tiques d'Igualtat, la Casa de les Lletres i promoci贸 de la Salut. 

 

Miguel Noguera actuar脿 a Tarragona en el marc de la Tardor Tarragonajove | cedida