Imatge del carrer d'en Salines, a la Part Alta de Tarragona

Un nou intent d'ocupació posa en tensió als veïns de la Part Alta de Tarragona

Han advertit que s'hauria produït «una batalla campal»

La història es repeteix. Pocs dies després de l'incendi al carrer dels Ferrers en un  immoble ocupat; de la tasca que fan entitats veïnals per aturar les  ocupacions il·legals a la  Part Alta de Tarragona, aquest dimecres, 5 d'agost, els veïns han aconseguit aturar un nou intent  d'ocupació.

En concret, i segons ha informat el cos de Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, cap a les 8.45 del matí, i després de rebre la trucada d'un testimoni, agents de la policia catalana es van personar al carrer d'en Salines on van trobar a  dos joves que estaven  colpejant la porta d'un edifici, «intentant forçar-la». Els policies es van personar al lloc dels fets en molt poc temps perquè els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, tenen en marxa el dispositiu Vibio a la Part Alta, on patrullen conjuntament. 

Els mossos que van acudir a l'intent d'ocupació van identificar als dos joves i van localitzar al propietari de l'edifici. Com que no s'havia culminat l'ocupació, i tampoc s'havia fet cap presumpte delicte, els agents  van deixar marxar als joves, després d'haver-los identificat. El propietari de l'edifici va informar els policies que feia uns dies que ja havien intentat forçar la porta de la seva propietat. 

«Batalla campal»

Així mateix, veïns de la zona han explicat a TarragonaDigital que aquest dijous, 6 d'agost, s'havia produït «una batalla campal» pels volts de les 14.30 hores. «Els joves  s'han barallat entre ells i quan han sentit les sirenes de la Guàrdia Urbana han marxat corrents. Les patrulles no han trobat res quan han arribat» han explicat els veïns. 

Aquests veïns també han lamentat que «aquesta gent ens té amenaçats si denunciem la situació».