Ismael Cortés serà el candidat d'En Comú-Podem Tarragona al Congrés dels Diputats

Ismael Cortés serà el candidat d'En Comú Podem per Tarragona a les eleccions generals

Serà el substitut de Fèlix Alonso a la candidatura de la coalició d'esquerres

La coalició d'esquerres En Comú-Podem Tarragona ja té nou cap de llista després de la decisió de Fèlix Alonso de no encapçalar la formació. El seu substitut per a les eleccions generals 2019 serà Ismael Cortés, un candidat independent, Doctor en Estudis Internacionals de Pau i Conflictes i ha encarat la seva carrera professional com analista polític, tant a nivell europeu com nacional. A més, aquesta candidatura ha causat bastant malestar a Podem Tarragona.

Corrales destaca per la seva lluita contra la discriminació i tolerància i, ara, ha decidit fer un pas endavant i defensar aquests ideals en un partit polític i, així, defensar la societat en què creu.

Donen la benvinguda a Ismael Corrales

El nou candidat d'En Comú-Podem Tarragona ha estat rebut amb els braços oberts a la formació. En aquest sentit, han estat diversos companys de la formació per donar-li el seu suport i molts d'encerts en la seva candidatura al Congrés dels Diputats. La secretària general del partit a Catalunya, Noe Bail, el tinent d'alcaldia de Drets de Ciutadania a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens; o la portaveu d'Ahora Podemos i Diputada al Congrés per Càdis, Noelia Vera, han estat alguns que han donat la benvinguda al candidat per Tarragona de la coalició d'esquerres.