Ivana Martínez confirma que no repetirà a les llistes dels PSC a Tarragona

Martínez ha confirmat el rumor i ha assegurat que «es tracta d'una decisió personal i no política»
La consellera Ivana Martínez, durant la presentació del parc de Nadal | Cedida

 

La consellera socialista de l'Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez, responsable de recursos humans, centres cívics, sostenibilitat, medi ambient, neteja, joventut i cooperació, ha anunciat, aquest matí de dimecres, 21 de desembre, que no estarà a la llista electoral que el seu partit presentarà a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Era un secret a veus que Martínez era una de les tres baixes segures de la llista socialista, juntament amb el conseller Javier Villamayor i el també regidor, responsable de l'àrea d'urbanisme, Josep Maria Milà. Ivana Martínez ha assegurat que la seva és «una decisió personal, no m'ho ha demanat el partit».

La responsable d'una de les àrees més qüestionades del govern municipal, la de neteja, ha manifestat que «hi ha hagut situacions que no m'han agradat, com la del pacte amb el PP» i també s'ha mostrat molesta pel fet que la seva renúncia a repetir en llistes s'hagi fet públic en diverses ocasions. Ivana Martínez, provinent de les joventuts socialistes, va prendre possessió de l'acta de regidora l'any 2013 després de la renúncia del regidor Antonio Rodríguez, que es va veure esquitxat per un assumpte judicial del qual en va sortir absolt. 

Neteja i recursos humans, dues àrees polèmiques a Tarragona

La gestió d'Ivana Martínez al capdavant de les seves àrees ha aixecat més d'una i de dues polèmiques amb els grups de l'oposició. Algunes fonts han apuntat que les dificultats de la consellera per conciliar la seva tasca a l'Ajuntament, amb el seu lloc de treball i la seva situació familiar, estarien darrere dels «problemes que hi ha hagut a la seva conselleria».

Davant la denúncia dels grups de l'oposició sobre la brutícia i l'aparició de rates en espais públics, l'equip de govern municipal ha impulsat un pla integral de millora de l'espai públic per netejar i posar al dia tots els barris de TarragonaAquest pla està sent coordinat pel conseller responsable d'espais públics, José Luís Martín.

Així mateix, Ivana Martínez va ser qui va signar, amb l'informe favorable del secretari general, l'acomiadament de 25 treballadors del Museu d'Història de Tarragona, uns acomiadaments que el grup municipal de Ciutadans al consistori tarragoní van considerar «il·legals».

"Convoquen un dejuni col·lectiu a Tarragona en solidaritat amb els presos" "Tarragona viu l'estrena mundial del nou capítol d'Enginyeria Romana'"