Jarabe de Palo s'acomiada dels escenaris a Tarragona

Pau Donés insisteix que el seu no és un adeú definitiu
Jarabe de Palo damunt l'escenari de la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona en el concert de comiat dels 20 anys. | ACN

 

El mític grup de pop Jarabe de Palo s’ha acomiadat dels escenaris aquest dissabte a la nit amb un concert a la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona. El grup ha repassat les principals cançons dels seus vint anys de trajectòria davant d'unes 3.500 persones que han completat l’aforament del recinte.

El líder de la banda, Pau Donés, ha insistit que aquest no és un adéu definitiu, sinó un fins aviat. «Parem un temps i punt; no ens retirem», ha exclamat el cantant, que fa uns mesos va anunciar que l’1 de gener penjarà la guitarra. El públic ha vibrat de valent durant tot el concert i no ha parat de cantar i ballar les cançons més reconegudes del grup com La Flaca, Depende, Grita, Agua o Bonito. 

El líder de Jarabe de Palo, Pau Donés, cantant i tocant la guitarra damunt l'escenari de la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona. | ACN

 

Jarabe de Palo baixa dels escenaris amb un concert a la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona

En una entrevista recent amb l’ACN, Pau Donés admetia que necessita «desaparèixer» del que considera un «excés de popularitat», i dedicar així més temps «a ell mateix». «Ha arribat el moment d'estar pendent de la meva vida quotidiana, que fa 20 anys que no en tinc», assegurava.

La gira de celebració dels 20 anys de trajectòria de Jarabe de Palo els ha portat a fer més d'una vintena de concerts. L'últim ha estat el d’aquest dissabte a la nit a la Tàrraco Arena Plaça, al qual han assistit fans del grup d’arreu.

Un disc i un llibre acompanyen el comiat momentani de Jarabe de Palo

De fet, aquest comiat temporal ja va arrencar d’alguna manera el 5 d'octubre passat amb la publicació d’un disc i d’un llibre. D'una banda, 'Jarabe filarmónico', una selecció de les millors cançons del grup acompanyades de l'Orquestra Filarmònica de Costa Rica i, de l’altra, el llibre '100 letras', un recull d'un centenar de lletres de les seves cançons.

"Vox obre el seu local a Tarragona" "Tarragona comença les tasques per millorar el Mercat de Torreforta"