INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Joan Perarnau Moya, nomenat nou president de l'Audiència Provincial de Tarragona

El Ple del Consell General del Poder Judicial, celebrat aquest dimecres, l'ha escollit amb 18 vots favorables dels 21 possibles
Joan Perarnau Moya és Magistrat de la Secció 3a de l'Audiència Provincial de Tarragona. | CGPJ

 

El Ple del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha nomenat aquest dimecres al magistrat Joan Perarnau Moya, com a nou president de l'Audiència Provincial de Tarragona, ocupant la vacant de Javier Hernández, que després de deu anys va deixar el seu càrrec el passat 26 de setembre. Joan Perarnau Moya ha obtingut 18 vots mentre que l'altre candidat, Manuel Horacio García Rodríguez, ha aconseguit tres vots.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El nou president de l'AP de Tarragona, nascut a Berga fa 53 anys, va ingressar en la carrera judicial l'any 1999, sent les seves primeres destinacions judicials el jutjat de primera instància i instrucció 4 de la Bisbal de l’Empordá i el jutjat de primera instància i instrucció de Puigcerdà, tots dos a la província de Girona. Després d'ascendir a magistrat al desembre de 2002, Perarnau Moya va ocupar plaça de magistrat en la Secció Segona (Penal) de l'Audiència Provincial de Tarragona i, posteriorment, l'any 2006, en la Secció Tercera (Civil) de la mateixa Audiència, destinació en el qual roman en l'actualitat.

 

En l'àmbit docent, ha estat professor associat de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona en el departament de Dret Processal, així com professor del Màster d'Accés a l'Advocacia de la citada universitat, en la qual continua col·laborant en l'actualitat. Va dirigir el número monogràfic del CGPJ sobre «Protecció dels particulars sobre les males pràctiques bancàries» i ha col·laborat en diverses obres col·lectives en les esferes civil i penal.

Més notícies de la categoria Tarragona