Nova jornada de donació de sang a Tarragona: dimarts 7 d'abril, al Recinte Firal del Palau de Congressos

Els interessats han de reservar hora a través de la pàgina web del Banc de Sang i Teixits

Aquest pròxim dimarts 7 d’abril, el Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona acollirà un espai de donació de sang, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Serà la segona jornada organitzada a la ciutat des que es va decretar l'estat d'alarma fa tres setmanes. Aquells interessats en donar sang han de reservar hora prèviament al web del Banc de Sang i Teixits, a través del següent enllaç.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha recordat que «la donació de sang és, aquests dies, una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals». Així mateix, han explicat que, entre altres accions, «els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari».

L'Ajuntament de Tarragona, tal com han fet altres municipis catalans, han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies.

"🔴 ALERTA: Espanya s'apropa a les 12.000 defuncions per coronavirus" "🔴 Canvis en el repartiment d'aliments a domicili de Creu Roja TGN pel coronavirus"