GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Josep Maria Cruset és oficialment el nou president del Port de Tarragona

El BOE ha publicat el seu nomenament aquest divendres
Josep Maria Cruset és oficialment el nou president del Port de Tarragona | cedida

 

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat aquest divendres, 23 de novembre, el nomenament de Josep Maria Cruset Domènech com a nou president de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Cruset va ser proposat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, segons Decret 250/2018, del 20 de novembre de la Generalitat de Catalunya. Així, amb aquesta publicació oficial, Josep Maria Cruset pren oficialment el relleu de Josep Andreu al capdavant del Port de Tarragona.

 

Fa gairebé un mes, el passat 30 d’octubre, es va fer públic el nom de Cruset com a successor de Josep Andreu. L’endemà es va fer l’acte oficial de presentació a la sala d’actes de l’Autoritat Portuària de Tarragona, on hi va assistir el conseller Damià Calvet; el llavors president del Port de Tarragona, Josep Andreu i el mateix Cruset, fins llavors alcalde de Riudoms i vicepresident de la Diputació de Tarragona.

 

Durant l’acte de presentació el conseller de Territori va demanar a Cruset que seguís «els passos de Josep Andreu» pel que fa al tràfic portuari i el volum de la seva activitat. Per la seva banda, Josep Maria Cruset va expressar el seu «compromís de retornar la confiança amb treball i dedicació que doni resultats». El nou president portuari va assegurar que se centraria en «la projecció internacional, la diversificació dels tràfics, l’impuls de les infraestructures del territori, els creueristes i la sostenibilitat».

 

Josep Maria Cruset, enginyer químic i exalcalde de Riudoms

Josep Maria Cruset va néixer a Riudoms l’any 1975 i és llicenciat en Enginyeria Química a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la URV (l’ETSEQ). Després d’obtenir un MBA per la URV, s’especialitza en Gestió de Processos i de Qualitat i esdevé tècnic de qualitat a la Diputació de Tarragona.

 

Cruset ha sigut alcalde de Riudoms des de l’any 2007 fins aquest 2018, i entre els anys 2003 i 2007 havia estat regidor de l’Ajuntament i conseller comarcal del Baix Camp entre el 2007 i 2009. L’any 2009 esdevé diputat a la Diputació de Tarragona, i el 2011 es converteix en el seu vicepresident i responsable del Servei d’Assistència al Municipi.