Jutgen a Tarragona un home acusat d'intentar assassinar la parella de la seva mare

Va atacar-lo per l'esquena amb un ganivet de tallar carn | Dimarts també jutjaran una persona acusada d'un delicte d'agressió sexual
L'home serà jutjat aquest dilluns a Tarragona acusat d'haver intentat assassinar el seu padrastre. | Ángel Ullate

 

Un home serà jutjat aquest dilluns al matí a Tarragona acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i d'un delicte de lesions. Els fets es remunten a l'any passat, quan l'home hauria atacat per l'esquena al seu padrastre amb la voluntat de matar-lo. A la mà hi duia un ganivet de tallar carn, amb el qual va provocar-li un tall al coll. També aquesta setmana, un home serà jutjat a l'Audiència de la ciutat acusat d'un delicte d'agressió sexual. L'individu va oferir una habitació a una dona perquè hi pogués viure i, quan li va ensenyar, la va forçar.

Un home intenta matar el seu padrastre a Tarragona

L'home que serà jutjat aquest pròxim dilluns a l'Audiència Provincial de Tarragona va intentar matar el seu padrastre, segons consta en l'escrit de qualificació del fiscal. Els fets es remunten a l'any passat, quan l'individu hauria intentat assassinar la parella de la seva mare amb un ganivet de tallar carn. 

L'home l'hauria atacat per l'esquena i li hauria fet un tall al coll. La víctima va caure a terra i, en aquell moment, l'acusat l'hauria intentat apunyalar en diverses ocasions, que la víctima va aturar amb la mà. El padrastre va demanar auxili i la germana de l'atacant, que va arribar fins al lloc a socórrer la parella de la seva mare, també va resultar ferida. 

L'acusat pateix un trastorn psicòtic sense filiar, discapacitat intel·lectual lleu i un trastorn per l'ús del cànnabis, així com trastorn dissocial en nens socialitzats. A més, en l'acusació hi consta l'agreujant d'atacar un familiar —la seva germana— i l'eximent incompleta de l'alteració psíquica. El fiscal demana set anys de presó.

Un home, acusat d'agredir sexualment una dona l'any 2016

Dimarts, a l'Audiència Provincial de Tarragona també es jutjarà un home que hauria agredit sexualment una dona l'any 2016. L'individu era propietari d'un establiment i necessitava una treballadora pel seu local. La víctima es va interessar per l'oferta laboral i l'acusat també li va oferir el lloguer d'una habitació. Quan van anar a veure-la, l'home va agredir-la sexualment amb l'ús de la força. El fiscal demana nou anys de presó

També et pot interessar

"Premien la capacitat d'innovació del Port de Tarragona" "ESTUDI: Què hi falta a les platges de Tarragona?"