A judici per violar la seva massatgista a Tarragona

Els fets es van produir el mes d'agost de 2015
Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que van haver d'actuar en aquell succés. | TarragonaDigital

 

Un home de 25 anys i de nacionalitat marroquina s'enfronta a una petició de pena de 14 anys de presó, una multa de 900 euros i un pagament de 12.240 euros en concepte de responsabilitat civil. Se l'acusa d'haver violat i amenaçat una dona en un pis de la Part Alta de Tarragona el mes d'agost de 2015, amb el pretext d'haver concertat amb ella un servei de massatges. Recauen sobre ell les acusacions de delictes d'agressió sexual amb penetració i un altre de lesions.

 

A judici per violar una noia que havia contractat com a massatgista

Els fets es remunten, doncs, al mes d'agost de l'any 2015. L'acusat es va posar en contacte a través de l'aplicació Whatsapp amb qui acabaria sent la seva víctima, una dona amb qui va concertar un massatge. Per dur a terme el servei, la dona el va citar en un pis de la Part Alta on solia treballar. Segons relata la fiscalia en el seu escrit d'acusació, en el moment en què la dona va obrir la porta d'aquest pis, l'home va entrar-hi de manera violenta i va tancar la porta.

 

Tot seguit va començar la seva actuació, per la qual se l'acusa d'haver amenaçat i violat la massatgista.  D'entrada, va agafar la dona pels cabells i la va empènyer al llit. L'home es va abalançar sobre ella i va posar-li al coll un ganivet que havia tret de la bossa que duia. Va amenaçar de matar-la i va alertar-la que portava també una pistola a l'interior de la seva bossa.

 

Una violació i diverses ferides

Va ser llavors quan l'home li va treure la roba i, després de col·locar-se un preservatiu, la va violar. Després de les agressions sofertes, la dona va presentar diverses ferides greus, que van trigar diversos dies a curar-se. Ara, doncs, el cas arribarà a judici.

 

També et pot interessar