NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

El jutge arxiva el cas d'un gos viu tancat en una bossa a la platja Llarga de Tarragona

El gos se'l va trobar un matrimoni al pont d'accés a la platja el 3 d'agost de 2017 i la Creu Roja el va cuidar, però va acabar morint dos dies després
El gos va ser trobat viu a l'interior d'una bossa de plàstic a la platja Llarga de Tarragona. | CatalunyaDiari.cat

El jutge ha decidit arxivar el cas d'un gos que va ser trobat a la platja Llarga de Tarragona a l'interior d'una bossa de plàstic tancada. Els Mossos d'Esquadra van decidir obrir una investigació sobre els fets per tal de trobar els propietaris de l'animal. Aquests, van acabar declarant, però el jutge no ha vist indicis de delicte. Tot i això, el fiscal creu que encara hi ha incògnites a resoldre, per això ha presentat un recurs d'apel·lació a l'Audiència Provincial. Els fets es remunten al 3 d'agost de 2017. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un gos viu tancat en una bossa a la platja Llarga de Tarragona

El 3 d'agost de 2017, un matrimoni passejava per l'entorn de la platja Llarga de Tarragona quan va detectar una bossa sospitosa. Es trobava en el pont d'accés a la platja des de Cala Romana, per això, van avisar els socorristes de la Creu Roja. En desplaçar-se fins al lloc, van poder comprovar que el que hi havia a l'interior de la bossa era un gos. I encara estava viu. 

 

Els socorristes se'l van endur per netejar-lo i donar-li aigua. La Protectora d'Animals va conèixer la situació del gos i el va traslladar a un veterinari. El seu estat de salut era molt dolent, perquè era d'edat avançava i estava sord i cec. Malauradament, va acabar morint dos dies més tard al veterinari. 

 

Els Mossos d'Esquadra investigen el cas del gos tancat en una bossa

Els Mossos d'Esquadra van ser alertats de la situació que havia viscut el gos trobat a la platja Llarga. En conèixer els fets, van obrir una investigació amb l'objectiu de localitzar-ne els propietaris. Gràcies a la col·laboració de la ciutadania, els van poder trobar i els amos del gos van declarar al Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona, que havia obert diligències prèvies. 

 

En la declaració, els amos del gos que es va trobar tancat a una bossa de plàstic a la platja Llarga van assegurar que l'animal s'havia perdut. Segons van assegurar, ells no tenien res a veure amb la situació que va viure el gos. De fet, van arribar a recalcar que havien estat buscant el gos durant moltes hores. La jutgessa els va creure i va arxivar el cas. 

 

La història continua i el fiscal presenta un recurs d'apel·lació

Després de conèixer la decisió de la jutgessa, el fiscal va decidir presentar un recurs d'apel·lació perquè no es creu la versió dels amos. Segons ha manifestat, queden moltes incògnites per resoldre. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris