Imatge aèrea del Moll de Costa de Tarragona.

El Port de Tarragona condiciona diversos espais per fer exercici i passejar aquest cap de setmana

A partir de demà i en franges horàries començarà la fase 0 del desconfinament

A partir de demà, començarà la fase 0 de la desescalada i ja es podrà sortir a passejar i sortir a fer esport, dins les franges horàries que ha indicat el govern espanyol. Per aquest motiu, el Port de Tarragona ha condicionat els espais urbans per al passeig  i la pràctica d'esport  durant aquest dissabte i diumenge.

On es podrà passejar i fer esport al Port de Tarragona?

L'autoritat portuària ha habilitat diversos espais per a la pràctica d'esport i passejos a la zona. En aquest sentit, s'ha condicionat la Passarel·la, el passeig del miracle, l'escullera  i el carrer Trafalgar, els quals se senyalitzaran per facilitar el lleure dels ciutadans i, al mateix temps, mantenir les mesures de prevenció per al contagi de la Covid-19.

La passarel·la del Port se senyalitzarà per demanar que la gent circuli per cada costat en un sol sentit i per demanar respectar els 1,5 metres de separació. L'escullera  s'obrirà només en horari de pràctica esportiva, ja que durant la resta dels horaris s'ha de mantenir el compliment de la distància màxima de desplaçament des del domicili que és d'1 quilòmetre i, en aquest cas, l'escullera té una llargària de 4 quilòmetres, superior al màxim permès.

Pel que fa al carrer Trafalgar, s'habilitarà per als vianants per tal de facilitar la separació de les persones que passegin pel davant del Serrallo. Així mateix, s'han habilitat passos diferenciats per a cada sentit per caminar sota el pont de la Petxina i pels passos centrals del Moll de Costa, a efecte d'evitar els encreuaments entre persones que circulin en sentits diferents.