Imatge d'arxiu de les llums de Nadal a la Rambla Nova

Tarragona aposta per mantenir els llums de Nadal enguany

La decisió l'ha avançat el conseller Xavi Puig

L'onada de tristor de la  crisi sanitària i econòmica ha posat sobre la taula, en els debats diaris que sorgeixen a les xarxes socials, la possibilitat que els consistoris d'arreu del territori no instal·lin llums de Nadal enguany. La campanya, llançada sota el lema «No als llums», assegura que és millor destinar els  diners públics que costa aquesta instal·lació als sectors econòmics que pitjor ho estan passant, arran de les mesures preses per aturar la propagació de la COVID-19.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El govern municipal de  Tarragona s'ha posicionat en aquest debat i ho ha fet a favor de posar «alegria a la tristor».

«Inclosa al contracte»

En una piulada al seu compte personal de Twitter, Xavier Puig, conseller de Territori de la coalició de govern tarragonina, ha explicat que: «La instal·lació dels  llums de  Nadal ve inclosa al  contracte i el consum elèctric és de 4.700 euros. Si ho repartíssim entre els comerciants, donaria a 10 euros per cap».

Puig ha conclòs afirmant que «Tarragona tindrà llum per Nadal. Pels infants, pel comerç i per tothom. Alegria a la tristor!».