Tarragona, enguany, mantindrà les llums de Nadal

Tarragona aposta per mantenir els llums de Nadal enguany

La decisió l'ha avançat el conseller Xavi Puig

L'onada de tristor de la crisi sanitària i econòmica ha posat sobre la taula, en els debats diaris que sorgeixen a les xarxes socials, la possibilitat que els consistoris d'arreu del territori no instal·lin llums de Nadal enguany. La campanya, llançada sota el lema «No als llums», assegura que és millor destinar els diners públics que costa aquesta instal·lació als sectors econòmics que pitjor ho estan passant, arran de les mesures preses per aturar la propagació de la COVID-19.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El govern municipal de Tarragona s'ha posicionat en aquest debat i ho ha fet a favor de posar «alegria a la tristor».

«Inclosa al contracte»

En una piulada al seu compte personal de Twitter, Xavier Puig, conseller de Territori de la coalició de govern tarragonina, ha explicat que: «La instal·lació dels llums de Nadal ve inclosa al contracte i el consum elèctric és de 4.700 euros. Si ho repartíssim entre els comerciants, donaria a 10 euros per cap».

Puig ha conclòs afirmant que «Tarragona tindrà llum per Nadal. Pels infants, pel comerç i per tothom. Alegria a la tristor!». 


Comentaris