Malestar entre els veïns del barri del Port de Tarragona per les obres del tercer fil ferroviari

Adif avisa que les obres poden durar un mínim de dos mesos
Els veïns lamenten que les obres que està duent a terme Adif siguin en horari nocturn, de les 12 a les 4 del matí | Twitter/@tortimonty

 

Les obres del tercer fil que està duent a terme Adif a les vies ferroviàries de Tarragona han generat un fort malestar entre els veïns del barri del Port. L'origen del malestar? El fet que el gestor d'infraestructures ferroviàries està duent a terme aquestes actuacions en horari nocturn, «de 12 a 4 de la matinada».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Adif ha informat TarragonaDigital que aquestes actuacions es duen a terme entre setmana, i els dissabtes, i consisteixen en «les actuacions prèvies pel canvi dels pòrtics. Aquest canvi, d'altra banda, es porta a terme els dissabtes a la nit». Les obres duraran «com a mínim dos mesos» i s'estan fent «en direcció nord. Avancen de 500 metres en 500 metres i acabaran a Torredembarra».

 

«Ho podrien fer durant el dia»

Un veí del barri del Port ha penjat al seu perfil de la xarxa social de Twitter un vídeo on es pot veure a uns operaris d'Adif treballant durant la nit. Aquest usuari, @tortimonty, ha fet una piulada assegurant que «Adif continua insistint a treballar de 12 a 4 de la matinada, tasques que podria fer perfectament durant el dia, perquè no treballen sobre vies en ús».

 

Des d'Adif han apuntat a aquest mitjà «les obres estructurals estem obligats a fer-les durant la nit». A més a més, @tortimony ha lamentat que «no s'informi els veïns de quants dies hem de passar sense dormir per culpa de les obres».