Imatge d'una manifestació a favor de Pablo Hasél a Tarragona

Dos detinguts a Tarragona després d'una nova protesta per l'empresonament de Pablo Hasél

Els fets s'han produït al carrer d'en Salinas, a la Part Alta | Se'ls acusa d'atemptar contra agents de l'autoritat, resistència i desobediència

ACTUALITZACIÓ - 21.40 hores

Almenys sis persones han estat detingudes en la segona nit de protestes a diversos indrets del país per l'empresonament del cantant de rap lleidatà Pablo Hasél. A Barcelona s'ha fet un detingut a la zona de rambla Catalunya amb plaça Catalunya per atemptat als agents de l'autoritat, concretament per llançar objectes a la línia policial. A Lleida hi ha hagut 3 detinguts, un a la zona del Doctor Fleming i dos al carrer Doctor Combelles, els tres per desordres públics. Finalment, a Tarragona s'han practicat dues detencions al carrer d'en Salinas, a la Part Alta, una per atemptat a agents de l'autoritat i una altra per resistència i desobediència.    

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

NOTÍCIA - 21.22 hores

Nova mobilització a la ciutat de Tarragona a favor del raper Pablo Hasél, empresonat ahir dimarts 16 de febrer. A les set de la tarda, unes 200 persones s’han citat a l’estàtua dels Despullats, a la Rambla Nova, des d’on han enfilat, via carrer Colom i avinguda de Ramón y Cajal, fins a la plaça Imperial Tàrraco i, des d’allà, fins a la rotonda dels Quatre Garrofers.

La intenció dels manifestants, precisament, era tallar l’autovia A-7 a l’accés de l’avinguda Catalunya però diversos antiavalots dels Mossos d’Esquadra els han barrat el pas. L’accés a la ciutat ha quedat bloquejat durant uns instants i els assistents han seguit camí fins al cementiri tarragoní, fent sentir els crits de «Llibertat Pablo Hasél!», «los Borbones son unos ladrones» o «sin farlopa no sois nadie».

L'A-7, finalment tallada

Allà, a tocar de l’accés a l’A-7, els convocats s’han topat de nou amb els antiavalots dels Mossos d’Esquadra, que els marcaven de ben a prop. Finalment, i ja en un nombre més reduït, han aconseguit accedir a la via ràpida a través de la urbanització Tarragona 2, en un espai situat a tocar del pont de l’autovia sobre el carrer d’Antoni Rovira i Virgili.

Per un lapse de quinze minuts, l'autovia A-7 ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa per un grup de poc més d’uns cinquanta manifestants. L’acció policial, però, ha aconseguit alliberar el carril sud i els antiavalots han seguit els assistents en direcció al Nou Estadi i fins al carrer de l’Escultor Verderol, continuant pel carrer de la Reina Maria Cristina. De nou a la Rambla Nova, la manifestació s'ha dissolt sense incidents.