GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La manifestació «per la llibertat» de Vox a Tarragona aplega una trentena de vehicles

El TSJC ha acabat autoritzant les manifestacions arreu del país
Una trentena de vehicles s'han manifestat a Tarragona | Àngel Ullate

 

La 'Caravana por España y su libertad' convocada per Vox a Tarragona ha arreplegat entre trenta i quaranta vehicles a la manifestació contra la gestió de la pandèmia de coronavirus per part del govern espanyol. El partit ultradretà les ha pogut realitzar després de l'autorització del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en ser prohibides pel govern espanyol.

 

A Tarragona, la manifestació ha sortit des de la plaça de les Corts Catalanes, per passar per la Rambla Nova, Balcó del Mediterrani i, finalment, acabar a la plaça Imperial Tarraco, a la subdelegació del govern. Finalment, però, no se'ls ha deixat arribar fins al Balcó del Mediterrani i han realitzat voltes entre les Corts Catalanes fins als Despullats.

 

Vox, a més, està duent a terme aquest dissabte, 23 de maig, manifestacions amb cotxe convocades a diversos punts d'Espanya. A Catalunya, a més de Tarragona, també se'n fan a la resta de capitals de província. Barcelona, Lleida i Girona.