Marea i Manuel Carrasco mantenen els seus concerts a la TAP en horari de tarda

La promotora de l'espectacle ha anunciat que ambdues cites començaran a les set de la tarda per tal d'adaptar-se a la sentència judicial que prohibeix l'activitat a l'equipament entre les nou de la nit i les set del matí

La promotora dels concerts de Marea i Manuel Carrasco, The Project Living Live Music, ha confirmat aquest divendres la celebració dels dos esdeveniments a la Tàrraco Arena Plaça (TAP) en les dates fixades, 9 i 10 d’agost, avançant l’horari per adaptar-se a la sentència del Jutjat Contenciós núm.2 de Tarragona, que prohibeix la celebració de concerts i espectacles nocturns al recinte tarragoní entre les nou de la nit i les set del matí. Ambdues actuacions començaran a les set de la tarda.

 

The Project se suma així als organitzadors dels concerts de ‘God Save the Queen’, de demà dissabte, i Beret + Both Face, del 12 d’agost, que també han modificat l’horari. D’aquesta manera, els quatre concerts d’aquest estiu a la TAP mantenen la seva data de celebració, adaptant el seu inici a la sentència judicial.

 

 

Amb aquesta decisió, tant The Project com els artistes, confirmen la voluntat expressada fa uns dies a aquest mitjà de mantenir els concerts, evitant així la cancel·lació dels espectacles. En un comunicat, l’empresa ha assegurat que “malgrat l’esforç humà i econòmic que suposarà el canvi d’horari per adequar els grans muntatges que porten en ambdues gires, els artistes valoren Tarragona com una de les ciutats on recalen sempre les grans gires i no volien deixar enrere els seus seguidors”.

 

Segons van anunciar la promotora, les entrades ja adquirides seran vàlides per als nous horaris, mentre que aquelles persones que ho desitgin podran demanar la devolució de l’import de les entrades als respectius punts de venda abans de dilluns 5 d’agost.

 

Façana Tarraco Arena Plaça
La Tàrraco Arena Plaça no pot organitzar més concerts ni festes en horari nocturn. | ACN

 

Prohibida l'activitat entre les nou de la nit i les set del matí

La setmana passada es va fer  pública una sentència judicial que obliga l’Ajuntament de Tarragona a prendre les mesures necessàries, entre elles cessar l’activitat, per evitar els sorolls, crits i desordres que provoquen els concerts i espectacles nocturns que se celebren a la TAP entre les nou de la nit i les set del matí. Aquesta decisió del jutge és conseqüència d’una denúncia de dos veïns de la zona. El consistori tarragoní va anunciar que no recorreria la sentència i que el gestor de la TAP, l’empresa APIC, havia de complir la resolució judicial.

 

Per la seva banda, la Diputació de Tarragona, propietària de la TAP, va anunciar la setmana passada que està treballant en dos projectes per millorar la insonorització de l’equipament. No obstant això, aquestes actuacions no s’executaran fins als mesos de tardor.