Marcel Mauri i David Fernández debatran sobre el judici del procés a Tarragona

L'acte s'emmarca en la campanya de denúncia 'Judici a la Democràcia', de l'entitat Òmnium Cultural
Imatge d'arxiu del vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri. | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest dimecres 3 d'abril, en el marc de la campanya 'Judici a la Democràcia' d'Òmnium Cultural; el vicepresident de l'entitat, Marcel Mauri, l'advocada Magda Oranich, el periodista i activista social David Fernández, i l'escriptora Núria Cadenes, participaran en un debat sobre el judici dels líders independentistes que tindrà lloc al capdamunt de la Rambla Nova de Tarragona, a tocar del Balcó del Mediterrani.

 

Ricard Lahoz, editor i director de 'Fet a Tarragona', serà l'encarregat de presentar i moderar el debat, que en acabar, permetrà la participació activa del públic en un torn de preguntes obert a tots els assistents.

 

L'acte, que començarà a les set de la tarda, comptarà també amb el cantautor ebrenc Joan Rovira, premi revelació de la revista Enderrock l'any 2016, que amenitzarà l'acte amb les seves cançons festeres i carregades d'optimisme.

 

 

'Jo acuso'

L'acte impulsat per Òmnium i amb el suport de bona part del sector cultural i intel·lectual del país, es basa en la idea de capgirar el judici en el qual s'estan sotmetent els líders independentistes a Madrid, tot denunciant la vulneració de drets fonamentals i la judicialització parcial d'un conflicte polític.

 

Més enllà del debat que tindrà lloc a Tarragona, la iniciativa compta amb un miler d'actes de diferents formats que s'estan duent a terme arreu del Principat, amb la voluntat d'arribar a tota la ciutadania i conscienciar-la del fet, que independentment de la seva ideologia, aquestes vulneracions de drets i llibertats ens afecten o ens poden afectar a tots.

 

Marcel Mauri i David Fernández debatran sobre el judici del procés a Tarragona | Cedida

 

Et pot interessar

"ATENCIÓ: 11 MENA violen en grup una noia menor a Tarragona" "Una «espècie en extinció»: els darrers pescadors del Serrallo"