Samarretes i mocadors: el marxandatge de Sant Magí 2019 a Tarragona

El groc i el blau, colors principals de la festa tarragonina de mitjans d'agost
El marxandatge de Sant Magí s'ha presentat aquest matí al patí de Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona | Toni Cabanillas

Les festes de Sant Magí 2019 a la ciutat de Tarragona ja tenen marxandatge oficial a la venda. Un mes després de conèixer el disseny i el cartell definitiu de la celebració, a càrrec de l'artista local Aitor Pombo, aquest dijous al matí s'ha presentat la samarreta oficial i, per primer cop, també un mocador especial amb motiu de les festes estiuenques de Tarragona. Les dues opcions es poden adquirir a partir d'aquest divendres, 28 de juny, en cinc establiments de la ciutat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La samarreta de Sant Magí, totalment groga i amb detalls blaus, reprodueix fil per randa el cartell de les festes on la Revetlla Remullada és la gran protagonista. Sobre aquest fons groc, un 'paraigua' blau que, valgui la redundància, remulla als qui s'aixopluguin a sota. La tirada inicial és de 500 unitats de totes les talles —des d'un any fins a les XXL—, per un preu de 12 euros cadascuna. La intenció dels organitzadors, no obstant això, és «fer-ne moltes més» d'aquest mig miler de la tirada inicial.

 

Un mocador blau amb detalls blancs: la gran novetat de Sant Magí 2019 a Tarragona

La gran novetat, però, no seran les samarretes sinó l'edició i la posada a la venda, per primera vegada, d'uns mocadors corporatius de color blau marí amb el disseny de les festes en blanc. La tirada inicial també és de 500 unitats i el seu preu serà de 5 euros cadascuna d'elles. Va a càrrec del Ball de Bastons de Tarragona. L'acte de presentació del marxandatge de Sant Magí ha estat presidit per l'alcalde i conseller de Festes a l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà.

 

On es poden comprar les samarretes i els mocadors de Sant Magí?

Vet aquí la gran pregunta. Qualsevol dels dos articles del marxandatge de Sant Magí es podrà comprar a partir d'aquest divendres als establiments Ràdio Brey (plaça de la Font, número 49), a Trofeus Badia (carrer de Mossèn Salvador Ritort i Faus, 15), la botiga Fresa y Chocolate (carrer d'Antoni Rovira i Virgili, 11), El Lloro (a Governador González, 18) i a Casa Corderet (Merceria, 17), si bé en aquest darrer cas només es podrà adquirir el mocador.

 

També et pot interessar