MINUT A MINUT

🔴Manifestacions i talls de carretera a tota la demarcació

VÍDEO

📹Colpegen i tiren a terra una senyora amb una bandera espanyola a TGN

ÚLTIMA HORA

🚨Nova euroordre contra Puigdemont

Trenta menors es colen en una piscina d'una zona residencial a Tarragona i «defequen» a l'interior

Els fets van succeir, segons les fonts consultades, la nit del dijous 11, a divendres 12 de juliol | La comunitat afectada, Torres Roma, cerca solucions a l'entrada de jovent «no resident a la zona»
Imatge de la piscina de la zona comunitària de Torres Roma, a Tarragona. | TarragonaDigital

 

Mala maror a la zona residencial de Torres Roma, a Tarragona. El motiu: jovent no resident als diferents blocs que conformen Torres Roma que entren i fan ús de la piscina comunitària. La nit del passat dijous, 11 de juliol, segons diferents fonts consultades, 30 menors «magrebins» van entrar a la piscina i «es van pixar i cagar dins. L'endemà l'aigua estava molt tèrbola».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Va ser el punt àlgid d'una situació que es porta donant durant les darreres setmanes, des de l'inici de l'estiu. Menors amb cap vincle amb els prop de 1.000 veïns de la zona fan ús de la piscina comunitària. De fet, i segons fonts consultades, «un dia va haver de venir la Guàrdia Urbana. Un veí es va cansar del soroll que fan a la piscina i els hi va tirar petards. Va baixar, es va encarar amb un dels joves i sembla que li va pegar». 

 

Un altre veí ha apuntat a aquest mitjà que «hi ha gent de la zona que els hi agafa la roba i se la llença fora, al carrer. Els pisos que donen a la piscina ho passen molt malament perquè els hi arriba tot el soroll que fan aquests joves». 

 

«Un vigilant de nit», possible solució

La junta de veïns ha mantingut diferents trobades, i contactes, amb l'empresa que gestiona la finca, 'Servifinques', per tal de trobar una possible solució. Entre les propostes que es van posar sobre la taula hi ha la de contractar «un vigilant de nit» o, fins i tot, «tancar la piscina».

 

Així mateix, hi ha inquietud entre els veïns pel fet que «tot i que hi ha una assegurança de responsabilitat civil, si li passa qualsevol cosa a aquest jovent que es cola encara ens faran responsables a nosaltres».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Marc
Si votessin partits anti-inmigracio massiva aixo mo pasaria. Si fan aixo a les Torres Roma...que no faræn a un altre lloc. Això no ho atura ningú ja....i els progres encara defensaran als magrebins..pobrets..ells son les victimes...no? Merda de polítics.
ISABEL
Si els retornessin inmediatament al seu Pais ,no tindrian ganas de venir,i els violadors?Pues en lloc de donar tanta publicitat ,que els penjin per sota els braços i unes tissores a la victima per fer justicia.Merda de Politics i Justicia.
Yoel
Eso de que un vecino tiró petardos a los que se cuelan y se encaró con ellos es falso. Nos tiró petardos a unos amigos y a mi y 3 de ellos propietarios y no bajó a encararse, fue un cobarde que no tenía huevos a dar la cara. Y los petardos por poco le proporcionaron heridas en la cabeza a uno de los amigos. La mayoría de cosas que habéis puesto es verdad pero como siempre la prensa manipula la información. Soys escoria
Sara
Penso que no teneiu raó la educació no te a veure amb el teu orgien de naixement hi ha catalans ven asquerosos que deixen la platja feta una merda la revetlla de sant joan, el mercadillo de tarragona i bona vista quan acaba es horrible. Aixi que millor mirar el melic abans de parlar. Perque Tarragona está ben bruta i fastigosa i no tenen tota la culpa els magrebins...
Sara
Perdoneu, però es que he vist magrebins i m'ha sortit la vena 'progre' i he començat a defensar-los a tot i a dret. En realitat volia dir que tota aquesta chusma que es va cagar a les piscines de Torres Roma mereixen ser deportats i posats a disposició judicial. Disculpeu el lapsus, pero es que sóc una mica progre i m'he adelantat. Refugees go home!
Sunifred
Li multiculturalitzen la piscina i a sobre es queixa? S'ha d'avisar a SOS RACISMO, a la CUP, Juntas Podemas, ERC, i companyia perquè engarjolin aquest racistafeixistanazi fastigós
Ahmed
Isqui nu habvia lavavu, ont haviem de fer nostras nasasitats hamics?
Mustafa
Miritis buenis nusaltras numes bulem iphone i cotxa bimiuve amigo. cada mes dosmil euris ayudas amigo. tu amigo tribajar, yo ni trabajo nada gani 2mil euros amigo. tu jalip0llas amigo. tu amigo vota andependensia i lazitos amigo, yo cobrar ayudis amigo 2mil euris ni trabajar.
i'm
Quina llàstima que no fos la comunitat de veïns de cap dels parlamentaris progrés que ens governa, la neteja i la seguretat l'haureu de pagar del pressupost de la Generalitat, que són els responsables subsidiaris ara mateix d'aquest jovent, així ho han decidit els que ens governen per tots nosaltres
Adria
Debemos respetar todas las culturas y tradiciones