Trenta menors es colen en una piscina d'una zona residencial a Tarragona i «defequen» a l'interior

Els fets van succeir, segons les fonts consultades, la nit del dijous 11, a divendres 12 de juliol | La comunitat afectada, Torres Roma, cerca solucions a l'entrada de jovent «no resident a la zona»
Imatge de la piscina de la zona comunitària de Torres Roma, a Tarragona. | TarragonaDigital

 

Mala maror a la zona residencial de Torres Roma, a Tarragona. El motiu: jovent no resident als diferents blocs que conformen Torres Roma que entren i fan ús de la piscina comunitària. La nit del passat dijous, 11 de juliol, segons diferents fonts consultades, 30 menors «magrebins» van entrar a la piscina i «es van pixar i cagar dins. L'endemà l'aigua estava molt tèrbola».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Va ser el punt àlgid d'una situació que es porta donant durant les darreres setmanes, des de l'inici de l'estiu. Menors amb cap vincle amb els prop de 1.000 veïns de la zona fan ús de la piscina comunitària. De fet, i segons fonts consultades, «un dia va haver de venir la Guàrdia Urbana. Un veí es va cansar del soroll que fan a la piscina i els hi va tirar petards. Va baixar, es va encarar amb un dels joves i sembla que li va pegar». 

 

Un altre veí ha apuntat a aquest mitjà que «hi ha gent de la zona que els hi agafa la roba i se la llença fora, al carrer. Els pisos que donen a la piscina ho passen molt malament perquè els hi arriba tot el soroll que fan aquests joves». 

 

«Un vigilant de nit», possible solució

La junta de veïns ha mantingut diferents trobades, i contactes, amb l'empresa que gestiona la finca, 'Servifinques', per tal de trobar una possible solució. Entre les propostes que es van posar sobre la taula hi ha la de contractar «un vigilant de nit» o, fins i tot, «tancar la piscina».

 

Així mateix, hi ha inquietud entre els veïns pel fet que «tot i que hi ha una assegurança de responsabilitat civil, si li passa qualsevol cosa a aquest jovent que es cola encara ens faran responsables a nosaltres».