El Mercat Medieval de Tarragona celebra aquest 2019 el seu 25è aniversari

El Pla de la Seu i els carrers de l'entorn acolliran una nova edició del mercat entre els dies 18 i 20 d'octubre | Artesans i tallers faran les delícies dels assistents
Imatge d'una edició anterior del Mercat Medieval de Tarragona. | Mercat Medieval

 

El Mercat Medieval de Tarragona celebra enguany el seu 25è aniversari. L'esdeveniment, que se celebra al Pla de la Seu i l'entorn de la Catedral, tornarà a portar a la ciutat l'ambient més medieval gràcies als artesans i les activitats organitzades. Música, contacontes o cercavila són alguns dels actes programats, que ompliran la Part Alta entre els dies 18 i 20 d'octubre. L'horari serà, com sempre, entre les 10.00 i les 22.00 hores. 

25 anys del Mercat Medieval a Tarragona

El Mercat Medieval està d'aniversari. El pròxim 18 d'octubre l'esdeveniment complirà un quart de segle a Tarragona. Per a celebrar-ho, els organitzadors presenten una nova edició farcida d'activitats, que s'allargaran fins al dia 20, diumenge. Així doncs, durant tot el cap de setmana, la Part Alta retrocedirà alguns segles. 

L'horari d'obertura serà entre les deu del matí i les deu de la nit, amb una oferta molt àmplia de parades artesanes de decoració, llar, bijuteria, complements, peces de roba o productes gastronòmics

Activitats per a tots els públics

Les activitats s'allargaran durant tot el cap de setmana i estan pensades per gaudir sol o en família. El divendres 18 d’octubre, a les 19.30 hores, es podrà gaudir de l’actuació de l’arpa Medieval de Sergius al final del carrer de les Coques. El dissabte al migdia hi haurà cercavila amb el grup de percussió Engrescats i a les 19.00 hores l’actriu Juana Badia oferirà el seu espectacle de contacontes davant de la porta de Catedral i, a les 20.00 hores, arribarà la música celta a la plaça de les Cols amb el grup Ellas Music Band.

El diumenge 20 d’octubre, a les 11.30 hores, la Kobla del Taulell i la Bola Màgica protagonitzaran una cercavila i, a la tarda, a les sis i mitja, repetiran espectacle pel mateix recorregut. Serà el darrer acte de la 25a edició del Mercat Medieval a Tarragona. 

"🎥 🎆VÍDEO: Les millors imatges de la Santa Tecla 2019!" "⛲ Zones comunitàries d'ús públic: una problemàtica estesa a Tarragona"