Els mercats municipals de Tarragona volen evitar aglomeracions

Es controlarà l'afluència de clients, s'incrementen els serveis de neteja i es garanteix l'abastiment mentre duri la crisi

Els mercats municipals de Tarragona controlen des d'aquest divendres l'afluència de compradors per tal d'evitar aglomeracions amb l'objectiu de lluitar contra la propagació del coronavirus. Personal dels establiments impedeix l'entrada de grups grans de gent i, en cas que es formin a l'interior o en algunes parades, es dissolen. Des d'Espimsa, l'empresa municipal que els gestiona, s'ha incrementat la neteja dels espais comuns, com passadissos, escales mecàniques o ascensors.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

També els comerciants han pres mesures, com treballar amb guants o evitar que els clients puguin tocar els aliments. El president d'Espimsa, Dídac Nadal, ha garantit el proveïment d'aliments a la ciutadania mentre duri la crisi.

Més notícies de la categoria Tarragona