Elvira Ferrando obre la parada dels productes de Santa Tecla al Mercat

La cinta del barret de Santa Tecla, que compta amb els elements del seguici que sortiran amb el carilló, ha estat elaborada pels interns de Mas d'Enric

Aquest dilluns, 27 d'agost, una setmana després de finalitzar Sant Magí, la consellera de Comerç, Elvira Ferrando, acompanyada per Lluís Barceló, dels venedors del Mercat de Torreforta, i Magí Rovira, representant dels paradistes del Mercat Central, ha presentat el marxandatge de les festes de SantaTecla 2018.

Ferrando ha fet incís, durant la roda de premsa de presentació, en un element molt característic de l'estrellade les festes de Santa Tecla: el barret i la seva cinta. «La cinta contindrà els elements del que serà l'estrella del Mercat, el carilló. Aquesta cinta ha estat elaborada pels interns, alumnes del taller d'arts plàstiques, del Centre Penitenciari Mas d'Enric», ha explicat la regidora socialista de l'equip de govern tarragoní.

Per la seva banda, Rovira s'ha centrat en el que serà la gran novetat d'enguany: la nit de tapes al MercatCentral, el 15 de setembre de les 20 a les 22 hores. «Setze paradistes hem iniciat enguany aquesta prova pilot en la qual oferirem una altra manera de tastar els nostres productes. Cada parada oferirà 5 tapes, amb un preu de 2 a 4 euros, i les podran tastar gaudint de música en directe», ha declarat Magí Rovira.

Lluís Barceló ha sigut, atesa la situació per la qual travessa el Mercat de Torreforta, una mica més contundent i ha demanat «el suport de l'ajuntament, i de totes les institucions possibles, per poder ocupar les parades que queden buides al nostre mercat». Elvira Ferrando li ha respost que «tenim una fórmula per dinamitzar el Mercat però també volem que Torreforta sigui part de la dinamització de les festes de Santa Tecla».

El marxandatge de Santa Tecla 2018

La parada de productes oficials de festes del Mercat estarà oberta fins al pròxim 22 de setembre. No només hi haurà un punt de venda fix al Mercat Central sinó que al Mercat de Torreforta també hi haurà una parada amb els mateixos productes amb l'objectiu, segons expliquen des de l'Ajuntament, «d'acostar la festa als barris de Ponent».

A partir de divendres, 31 d'agost, comprar els productes oficials a la parada del Mercat tindrà premi, ja que els paradistes posaran a disposició dels seus clients tiquets de descompte que suposaran un estalvi d'1 a 3 euros. Així doncs, els col·leccionistes de Santa Tecla ja es poden apropar als mercats, el de plaça Corsini i el de Torreforta, per adquirir la samarreta, el got, la motxilla, el mocador, el barret o unes reproduccions de goma, pels xiquets de la casa, de les figures del seguici. Santa Tecla 2018 ja és aquí!

Merxandatge de Santa Tecla a la parada del Mercat Central de Tarragona
Marxandatge de Santa Tecla a la parada del Mercat Central de Tarragona | TarragonaDigital.com

 


Comentaris