NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
La Plaça de la Font s'ha desbordat amb més de 10.000 persones

Una marea de més de 10.000 persones es manifesta a Tarragona contra la sentència del procés

La concentració és l'epicentre del Camp de Tarragona i aplega ciutadans d'arreu del territori | 25 tractors també s'han sumat
Milers de manifestants pel carrer Unió de Tarragona aquesta tarda de divendres, 18 d'octubre,
Milers de manifestants pel carrer Unió de Tarragona aquesta tarda de divendres, 18 d'octubre. | Carlos Domènech

La manifestació convocada a Tarragona per a les 18 hores d'aquesta tarda de divendres, 18 d'octubre, ha congregat a milers de tarragonins vinguts d'arreu del territori per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem pels fets de la tardor catalana de 2017.

El punt de trobada ha sigut la plaça Imperial Tarraco on els manifestants s'han trobat amb una vintena de tractors que han vingut a Tarragona per protestar. La manifestació, en tot moment pacífica i reivindicativa, ha transcorregut per algunes de les principals artèries de la ciutat, com el carrer Unió, Prat de la Riba o Rambla Nova. La capçalera de la protesta estava presidida per destacats membres de la formació anticapitalista CUP, com ara la seva portaveu al consistori tarragoní, Laia Estrada. 

Els milers de tarragonins portaven banderes estelades i cartells reivindicant la «llibertat presos polítics». Així mateix, s'ha observat un jove amb un cartell en el qual assegurava que «no fa falta ser independentista per estar en contra de la sentència».

Un jove manifestant ha assegurat que «no falta ser independentista per estar en contra de la sentència»
Un jove manifestant ha assegurat que «no fa falta ser independentista per estar en contra de la sentència» | Àngel Ullate

Els protestants acabaran el seu recorregut a la plaça de la Font, davant de l'Ajuntament de Tarragona.


Comentaris

envia el comentari