NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Milers de persones presencien les acrobàcies de l'equip Bravo3 Repsol a Tarragona

Cástor Fantoba i Juan Velarde han estat els encarregats de realitzar l'espectacle davant la façana marítima de la ciutat
Milers de persona s'han aproximat fins a la façana marítima de Tarragona per veure l'exhibició aèria | Àngel Ullate

 

L'exhibició aèria que han realitzat els pilots de l'equip Bravo3 Repsol, Juan Velarde i Cástor Fantoba, ha aplegat milers de persones a la façana marítima de Tarragona. Un espectacle únic que, per setè any consecutiu, i ja s'ha consolidat com un més a la ciutat i serveix com avantsala de la Bicicletada popular de Tarragona que enguany arriba a la seva 29a edició i se celebra demà diumenge, a les 10 hores. 

 

 

Exhibició aèria amb la Mediterrània de fons

A les 18 hores d'aquest dissabte ha començat l'exhibició aèria a la façana marítima de Tarragona. Amb el mar de fons, els espectadors han pogut gaudir de les acrobàcies dels millors pilots del món, els quals han omplert de color i emoció el cel tarragoní. 

 

El Balcó del Mediterrani ha estat el lloc triar per molts espectadors que han anat a veure l'exhibició | Àngel Ullate

 

L'horari de tarda ha permès al públic assistent gaudir millor de les acrobàcies aèries dels pilots de l'equip Bravo3 Repsol, que compten amb un gran prestigi mundial. Durant tot l'espectacle, han exhibit tota la seva habilitat i tècnica en un espectacle carregat de caigudes en picat, loopings i encreuaments, figures i acrobàcies de gran dificultat a una velocitat màxima de 380 km/ amb uns avions propulsats per 400 cavalls de potència. 

 

Els pilots, que es troben entre l'elit mundial, són una formació molt coneguda arreu del món i, actualment, l'única de Sukhoi en actiu. Aquests avions són construïts en fibra de carboni, titani i munten motors de més de 400 cavalls de potència.

 

L'exhibició de l'equip Bravo3 Repsol ha estat l'avantsala de la Biciletada popular de Tarragona que se celebrarà aquest diumenge amb moltes novetats. Els nous circuits popular i infantil, així com el punt de sortida i arribada, ubicat a la cantonada de Ramon i Cajal amb l'avinguda Vidal i Barraquer, constitueixen les principals novetats d'una bicicletada que es veurà completada amb la posterior Festa de la bicicleta.

Un avió de l'equip Bravo3 Repsol sobrevolant la façana marítima de Tarragona | Àngel Ullate

 

També et pot interessar: 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris