Els vehicles podran circular a 40km/h a partir d'aquest dilluns en vies com l'avinguda Vidal i Barraquer

Tarragona impulsa un seguit d'actuacions urbanístiques al centre i als barris per ampliar voreres

Els interessats poden presentar les ofertes fins al 9 de desembre

L'Ajuntament de Tarragona impulsa un paquet de mesures de millora en l'espai públic. En concret, des de la conselleria d'Espais Públics s'ha tret a concurs públic un paquet de sis lots per valor de 248.054,61 euros. Els interessats poden presentar les ofertes fins al 9 de desembre.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El centre de la ciutat rebrà bona part d'aquestes inversions. Ara bé, la més copiosa, econòmicament parlant, anirà destinada al barri de Bonavista. Es tracta de 40.712,06 euros per construir una vorera de nova creació entre Bonavista i el barri de Buenos Aires. Aquest nou equipament seguirà el vial rodat del carrer 28, però només a la banda est, l'oest entra dins el terme municipal de la Canonja. 

39.000 euros a la Font del Centenari

Així mateix, la Font del Centenari, a la Rambla Nova, rebrà 39.361,83 euros En concret, es farà un nou asfaltat de la rotonda i s'actuarà a l'enjardinament. Serà una actuació ben rebuda pels veïns que han vist com en els darrers mesos, aquest monument, referència de la ciutat, ha sigut víctima d'alguns atacs vandàlics. 

La vorera davant la Tabacalera, a l'avinguda Vidal i Barraquer, rebrà 28.953 euros; la reconstrucció de les voreres del carrer Rovira i Virgili, en concret entre Estanislau Figueres i la Rambla Nova, 30.657,25 euros; el repàs de les voreres de l'avinguda Marquès de Montoliu, ambdós costats, en els trams entre el carrer Joana Jugan i l'avinguda Catalunya, 31.272,57 euros; i a Sant Pere i Sant Pau, un barri centre d'algunes de les darreres inversions de l'equip de govern tarragoní, es destinaran 25.778,56 euros al repàs de la vorera interior de la plaça de les Amèriques, a l'alçada del bloc Alt Penedès.

La conselleria d'Espais Públics de l'Ajuntament de Tarragona ha llançat, en les darreres setmanes, diferents inversions en barris d'arreu de la ciutat, com ara a Sant Salvador, que són molt ben rebudes pels veïns. 


Comentaris