Imatge del Poliesportiu de Campclar

El gimnàs del Poliesportiu de Campclar renova el seu equipament

S'ha millorat la maquinària i s'ha habilitat una zona de CrossFit | La renovació s'ha efectuat aprofitant el confinament

El Poliesportiu de Campclar millora les seves instal·lacions. L'Ajuntament de Tarragona ha renovat les màquines de musculació del gimnàs i ha instal·lat una zona de CrossFit, adaptant el complex a les necessitats actuals.

La inversió que s'ha destinat als treballs és d'uns 200.000 euros, duts a terme gràcies al Pla d’Acció Municipal 2018 (PAM). En aquest sentit, la consellera d'Esports, María José López ha declarat que «es tracta d'una intervenció molt esperada i estem molt contents amb el resultat. Volem que aquesta renovació sigui la primera, i que a poc a poc es vagin posant al dia totes les instal·lacions municipals».

Més concretament, l'equipament que s'ha adquirit han estat cintes de córrer, bicicletes el·líptiques, climbers, màquines de rem, espatlleres, bancs abdominals, politges, bancs, manuelles, barres o discs. La renovació de l'equipament es va fer aprofitant el tancament de les instal·lacions esportives a causa del coronavirus, i aquesta setmana s'han reobert al públic.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Habilitada una nova zona de CrossFit

A banda de la renovació de la maquinària d'exercici, també s'ha adquirit material per habilitar una zona de CrossFit, destinat a «aquells que volen provar noves experiències en el món de l’esport i la salut». D'aquesta manera, s'han adquirit pilotes medicinals, kettibells (peses russes), discs, un sac de boxa, cordes, ancoratges, cordes de velocitat, rellotges, i rodes, útils per aquesta pràctica esportiva.

La sala d'spinning també ha patit millores, sent una de les modalitats esportives més demandades i que integra un gran nombre d'usuaris que gaudeixen de les instal·lacions, mitjançant tant les sessions presencials com virtuals.

El Poliesportiu de Campclar forma part de l'Anella Mediterrània i amb les modificacions recentment implantades, els usuaris podran gaudir de l'esport en les millors condicions.

Així mateix, el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona ha presentat una de les novetats que s’han trobat els usuaris a la reobertura dels equipaments esportius de la ciutat: el servei de wifi gratuït. D’aquesta manera els usuaris es podran connectar de manera gratuïta mentre practiquen esport i així escoltar música o la ràdio o consultar informació.


Comentaris