Multitudinari adeu de Tarragona al doctor Santiago Mallafré

La missa s'ha dut a terme respectant les mesures de seguretat sanitària

Tarragona ha dit adéu, aquest divendres, 5 de juny, al doctor Santiago Mallafré, membre d'una coneguda nissaga de metges tarragonins. La parròquia de Sant Pau, a tocar de la plaça Imperial Tàrraco, ha acollit la darrera missa en record del conegut metge. L'església s'ha omplert de gom a gom però respectant les mesures de seguretat sanitària, tant pel que fa a la distància com en la mascareta.

De fet, als bancs de la parròquia no hi havia més de dues o tres persones. La missa en record del doctor Mallafré ha comptat amb la presència del conseller de Serveis Econòmics del govern municipal de Tarragona, Jordi Fortuny, així com metges i familiars que van compartir feina i experiències amb ell. La cerimònia ha estat oficiada per tres capellans, el titular de la parròquia de Sant Pau; el pare Mario, del Llorito; i un tercer mossèn que ha recordat com la seva mare havia treballat, d'infermera, per Santiago Mallafré. 

Premi Rafael Battestini d'honor

El traspàs de Santiago Mallafré es va conèixer la nit de dimecres, 3 de juny. Mallafré va morir amb 80 anys, deixant enrere una vida dedicada a la salut dels tarragonins i tarragonines. 

El passat mes d'octubre, l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Tarragona (ACMT) i la Xarxa Sanitària Santa Tecla van atorgar-li el Premi Rafael Battestini d'Honor, per la seva destacada trajectòria professional en l'àmbit territorial de Tarragona, així com pels seus valors humanístics.

"El cas de l'exgerent dels autobusos de Tarragona avança judicialment" "Front comú de PSC, Ciutadans i PP contra Pau Ricomà per la polèmica dels hostalers"