Carles Puigdemont agraeix la «lluita» de l'entitat tarragonina 'Silenci'

El portaveu de l'entitat, Lluís Pastrana, va desplaçar-se fins a Waterloo aquest dimarts per presentar a Puigdemont una nova campanya de desobediència civil
Lluís Pastrana, membre de Silenci Tarragona, amb l'expresident Carles Puigdemont a Waterloo. | Silenci TGN

 

L'expresident de la Generalitat de Catalunya a l'exili, Carles Puigdemont, ha agraït la «lluita» i la «persistència» a l'entitat tarragonina 'Silenci'. El portaveu d'aquesta agrupació, Lluís Pastrana, va desplaçar-se fins a Waterloo aquest dimarts i va visitar Puigdemont. 'Silenci' és un col·lectiu que diàriament protesta al davant de l'Audiència de la ciutat per reclamar la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats. «Vull donar-vos amb la veu alta i clara les gràcies. Són milers d'hores, molts dies, amb una continuitat persistent en la denúncia d'una repressió absolutament injusta», ha dit Puigdemont sobre la tasca dels tarragonins. 

 

 

Puigdemont agraeix la «persistència» en la «lluita» de 'Silenci Tarragona'

Carles Puigdemont ha agraït la «lluita» i la «persistència» dels membres de 'Silenci Tarragona'. Es tracta d'una entitat que diàriament protesta al davant dels jutjats de la ciutat i reclama la llibertat dels presos polítics. Des de fa més d'un any, diverses persones llueixen cartells i fan silenci a les portes de l'Audiència. 

 

«Vull donar-vos amb la veu alta i clara les gràcies. Són milers d'hores, molts dies, amb una continuitat persistent en la denúncia d'una repressió absolutament injusta. Ens ajuda a continuar lluitant. No defalliu. Feu-vos sentir encara que sigui amb silenci», diu Puigdemont en un vídeo que l'entitat ha donat a conèixer aquest dissabte. El portaveu de l'agrupació, Lluís Pastrana, va visitar l'expresident el dimarts a Waterloo. 

 

Imatge d'una de les reivindicacions diàries de Silenci Tarragona al davant dels jutjats. | Silenci TGN

 

 

Una nova campanya de desobediència civil a Tarragona

Pastrana va dur a Waterloo la proposta d'una nova campanya de desobediència civil. El portaveu va compartir amb Puigdemont aquesta iniciativa, que també ha rebut el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Properament, es donarà a conèixer. Mentrestant, els membres de 'Silenci' seguiran assistint cada matí a la seva cita amb la protesta.