Una vintena de persones amb pancartes contra l'ERO d'H&M davant de la Fira Centre Comercial de Reus

Convoquen una mobilització el 6 de maig a Tarragona contra l'ERO «salvatge» d'H&M

Es farà entre les 11 i les 12 davant del Parc Central

Els sindicats  convoquen mobilitzacions  a Barcelona, Tarragona  i Lleida el 6 i 7 de maig contra el procés d'acomiadament col·lectiu de més de 1.000 persones que planteja la cadena de roba H&M, segons ha informat CCOO, que titlla el procés de «salvatge».

A Barcelona la concentració serà dijous  davant les botigues del Passeig de Gràcia i l'Avinguda Diagonal entre les dotze i les dues i entre les sis i les vuit. A Tarragona, la concentració serà el mateix dia entre les onze i les dotze davant del centre comercial Parc Central. A Lleida la protesta es farà l'endemà, el divendres 7 de maig davant la botiga del carrer Sant Antoni entre les 13.00 h i les 15.00 h.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

CCOO  i UGT  han planificat una escalada de mobilitzacions conjunta en paral·lel al procés de negociació de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que acaba el 23 de maig.

Els sindicats demanen a l'empresa que canviï l'actitud de negociació a la mesa. D'una banda, reclamen a H&M  que «doni garantia de mecanismes d'ocupabilitat que redueixin de manera important el nombre de persones afectades» per l'ERO i, de l'altra, que «ofereixi unes condicions indemnitzatòries que permetin adhesions voluntàries».