Mor l'alcoverenc Toni Torrell, una de les ànimes del mític Cafè Poetes de Tarragona

Durant 25 anys va regentar el recordat local de la Part Alta | També va estar vincul·lat al Ball de Diables, sent el dissenyador dels vestits de la colla
Toni Torrell va estar vinculat al Ball de Diables, dissenyant els vestits de la colla. | Ball de Diables de Tarragona

Aquest dilluns s'ha conegut la mort de l'alcoverenc Toni Torrell, copropietari del recordat Cafè Poetes de Tarragona i dissenyador dels vestits del Ball de Diables de Tarragona. Nascut a Alcover l'any 1953, la trajectòria de Torrell va estar molt vinculada a la capital tarragonina, ja que també va ser col·laborador del col·lectiu La gent del llamp, com a il·lustrador. 

Durant 25 anys, Torrell, juntament amb Quim Martín, va regentar el Cafè Poetes, ubicat a la Part Alta, i que durant la seva existència va convertir-se en epicentre cultural de la ciutat, sent escenari de presentacions de llibres, tertúlies, activitats culturals o exposicions, entre altres actes.

Les mostres de condol en saber-se la notícia del traspàs de Toni Torrell no s'han fet esperar. Tant l'Ajuntament de Tarragona, com el Ball de Diables han lamentat la seva pèrdua. El consistori tarragoní ha recordat la seva vinculació amb la ciutat, mentre que el Ball de Diables ha lloat la seva figura, recordant la seva tasca com a dissenyador dels vestits de l'entitat.

"❗Neix una nova entitat solidària a Tarragona: Associació Amics d'Estela" "🎮 TGN acull un concurs de creació d'apps i videojocs"