ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

Mor als 71 anys Carles Micó, el fundador de la web Tarragona Antiga

També va ser membre durant 25 anys de la Confraria de la Sang i estava vinculat al Tennis Tarragona
Carles Micó, fundador de la web Tarragona Antiga i membre de la Confraria de la Sang, ha mort aquest divendres. | Facebook

 

Carles Micó, fundador de la pàgina de Facebook Tarragona Antiga, ha mort aquest divendres a l'edat de 71 anys. Va ser membre de la Confraria de la Sang, on va ser armat durant un quart de segle. A més, també estava vinculat a altres entitats de la ciutat com el Tennis Tarragona o l'Associació Setge de Tarragona 1811. Amics, familiars i també polítics han recordat a Micó i han volgut enviar un missatge de suport a amics i familiars.

 

 

Carles Micó, fundador de la pàgina Tarragona Antiga

Carles Micó va ser un dels fundadors de la pàgina de Facebook Tarragona Antiga. Es tracta d'un espai on es comparteixen imatges d'una Tarragona llunyana, que poc tenia a veure amb la de l'actualitat. Micó va ser un dels impulsors d'aquest portal l'any 2009, on es poden trobar fotografies diverses de la ciutat, les festes de Santa Tecla i Sant Magí o fins i tot la desfilada de Dalí per la Rambla Nova. 

 

D'altra banda, Micó va formar part activament del teixit associatiu de la ciutat. Durant 25 anys va ser armat de la Confraria de la Sang i també va formar part del Tennis Tarragona. Per últim, Micó era membre de l'ASsociació Setge de Tarragona 1811. Aquest divendres, Carles Micó va dir adéu als 71 anys. Avui, centenars de persones han volgut transmetre un missatge de condol als seus amics i familiars, i també recordar la seva figura. 

 

També et pot interessar: