Francesc Garcia (a la dreta) del Ball de Bastons de Tarragona

Mor Francesc García, fundador i president del Ball de Bastons de Tarragona entre 2003 i 2016

García va ser Tecler d’Honor (2001) i Perpetuador (2005)

Dia de dol al món cultural de Tarragona. Francesc García, qui va ser fundador i president del Ball de Bastons de Tarragona, ha mort als 68 anys. García ha estat una figura sempre lligada a les Festes tarragonines i molt vinculada a la Part Alta de la ciutat i amb una trajectòria cívica que l'ha portat també involucrar-se amb moltes entitats. 

Francesc García va rebre el reconeixement de Tecler d'Honor de les Festes  i, especialment, el de Perpetuador  de les Festes el 2005. Abans, l'any 2001, ja havia estat anomenat Tecler d'Honor, pels seus 25 anys dedicats a la festa major tarragonina. Entre 2003 i el juliol de 2016 va ser president del Ball de Bastons.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'any 2008 va fundar i presidir durant molts anys l'associació de veïns 'Casc antic i voltants', combatiu i crític quan calia sobre la Part Alta de la ciutat. També va fundar el grup 'Món camp tarragoní', sent la música i la veu part de la seva essència.