Mor el tarragoní Juan Carlos Vidal ‘Tiju’, que va regentar el Museum Cafè

Ha mort sobtadament als 52 anys per un atac de cor
Mor el tarragoní Juan Carlos Vidal ‘Tiju’, que va regentar el Museum Cafè | Ajuntament de Tarragona

 

El tarragoní Juan Carlos Vidal ha mort recentment als seus 52 anys a causa d’un atac de cor. Vidal era historiador i va regentar durant 27 anys el local Museum Cafè, ubicat a la Part Alta, al carrer de Sant Llorenç i seu de nombrosos actes culturals i festius. Conegut com a ‘Tiju’, va estar vinculat al Ball de Diables de Tarragona. Actualment formava part de l’equip del Museu d’Història de Tarragona.

 

Entitats i polítics tarragonins mostren el seu condol

El Juan Carlos era una persona molt coneguda i estimada a Tarragona, tal com es pot veure per la quantitat de mostres de condol que s'han rebut a través de les xarxes socials. Des de l’Ajuntament de Tarragona han lamentat la mort de Vidal i ha fet arribar el seu condol als familiars i amics. També el mateix alcalde Josep Fèlix Ballesteros, que escriu «Juan Carlos Vidal, com et trobarem a faltar. Que la terra et sigui lleu company».

 

 

També s'hi ha sumat la regidora tarragonina Elvira Ferrando, que s'ha mostrat «consternada» per la notícia i ha recordat que «fa uns dies em donaves una forta abraçada a la plaça de la Font, d'aquella manera especial que tu feies. I em deies 'Buen trabajo, Elvira!'». 

 

 

Des del Ball de Diables de Tarragona també han expressat el seu condol, ja que el Juan Carlos estava estretament vinculat a l'entitat. «El Ball de Diables de Tarragona expressa el seu condol més sentit per la mort de Juan Carlos VIdal 'Tiju'. Acompanyem la família, amics i companys en aquests moments de tristesa i dolor». 

 

Els tarragonins improvisen un altar a l'antic Museum Cafè

A banda de les mostres de condol d'entitats i personalitats reconegudes a Tarragona, els amics, companys i tarragonins que coneixien el Juan Carlos Vidal han decidit improvisar un altar davant del local que va acollir el Museum Cafè. Durant aquest dissabte diversos veïns s'han acostat al que fins fa dos anys va ser un local de referència a la Part Alta de Tarragona, i hi han deixat flors, a més d'escriure-hi missatges com: «Moltes gràcies, amic!», «T'estimo» o «Bon viatge, Tiju!». 

 

Els tarragonins deixen flors i missatges davant del que va ser el Museum Cafè | cedida