El Morell proposa la primera activitat post Covid-19, la projecció de l'òpera 'Carmen'

Serà el 20 de juny, a les 22 hores, al Jardí de l'Ajuntament

El Morell va tornant, a poc a poc, a la vida d'abans de la crisi sanitària, dins de les restriccions que permet l'anomenada «nova normalitat». Així doncs, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Morell han anunciat la primera activitat cultural post Covid-19, que se celebrarà el pròxim dissabte 20 de juny, a les 22 hores, al Jardí de l'Ajuntament. Les morellenques i morellencs podran veure la projecció de la coneguda òpera 'Carmen', de Bizet. Aquesta activitat s'emmarca dins del cicle 'Liceu a la fresca', a la qual el Morell s'ha adherit per primera vegada i que consisteix en posar l'òpera a l'abast de la ciutadania a través de la projecció pública i d'accés gratuït a una pantalla de grans dimensions.

L'activitat es durà a terme amb totes les mesures preventives i amb l'aforament limitat establert per les autoritats sanitàries. Les cadires estaran separades entre elles, respectant la distància de seguretat, però les persones d'un mateix nucli familiar que assisteixin a l'acte podran seure juntes, amb un màxim de quatre persones. 

Per tant, les persones que vulguin assistir a la projecció hauran de reservar les entrades, que són gratuïtes, a través del telèfon 977 84 21 76, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores. A la persona se li donarà una cita per poder anar a recollir les entrades al Centre Cultural. Si algú es queda sense entrada, podrà gaudir igualment de l'òpera, ja que el Canal 33 emetrà la funció el mateix dia a la mateixa hora.

"Important: La gran novetat als busos de Tarragona que molts esperaven" "Males notícies per un equipament molt esperat a Tarragona"