GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detingut «in fraganti» quan robava una bossa de mà a Tarragona

El jove va ser enxampat per un mosso d'esquadra fora de servei quan havia robat a l'interior d'un vehicle a l'avinguda Riu Siurana
Un jove tarragoní va ser detingut in fraganti en haver robat a l'interior d'un vehicle a Tarragona | TarragonaDigital

 

Aquest passat dimarts, un jove va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori a interior de vehicle. En aquest cas, un mosso d'esquadra fora de servei el va enxampar «in fraganti» quan va escoltar els crits d'una noia, la qual havia estat víctima del robatori. Durant les pròximes hores, passarà a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

 

Interceptat per un agent fora de servei a Tarragona

Els fets van ocórrer durant la tarda d'ahir dimarts, quan un home de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, va ser detingut en ser enxampat «in fraganti» quan havia robat a l'interior d'un vehicle i s'havia emportat una bossa de mà. En aquest sentit, un agent, sergent dels mossos d'esquadra, que estava fora de servei, va escoltar els crits d'una noia, a la qual li acabaven de robar la bossa de mà de l'interior del seu cotxe.

 

L'agent va veure el lladre amb la bossa de mà i es va dirigir cap a ell. En aquell precís moment, en veure que se li acostava algú, va llençar a terra la bossa i va començar a fugir per no ser detingut. Mentre el mosso d'esquadra intentava aturar al lladre, es va identificar com a policia i va indicar-li clarament que s'aturés, però aquests, en va fer cas omís de les ordres de l'agent i va continuar fugint corrents per l'avinguda Riu Siurana de Tarragona on, finalment, va ser interceptat i arrestat. El jove tarragoní detingut passarà en les pròximes hores a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

 

Consells de seguretat per prevenir robatoris a interior de vehicle

Els Mossos d'Esquadra fan prevenció i es donen consells de seguretat a través de diversos canals per evitar la comissió d'aquest tipus de delicte. Per fer front als robatoris amb força a interior de vehicle és important tenir en compte que el cotxe no és cap caixa forta i que no s'ha de deixar res de valor a l'interior. Si és possible, cal procurar que els equips de música i navegadors quedin ocults o, si es pot, és millor endur-se'ls. A l'hora d'estacionar és millor fer-ho en llocs il·luminats. En cas de veure alguna persona al voltant del vehicle en actitud sospitosa, s'ha de trucar al 112. I si es troba un vehicle forçat, no s'ha de tocar res i cal trucar al telèfon d'emergències 112.