El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona participa en el Dia Internacional dels Museus

El lema de la jornada és «Museus per a la igualtat: diversitat i inclusió»

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus. L'equipament de l'ens supracomarcal ha preparat un seguit de propostes virtuals, tant per gaudir en família com per a persones adultes, de cara a la jornada que es durà a terme el dilluns, 18 de maig. 

 Sota el lema «Museus per a la igualtat: diversitat i inclusió», la celebració vol esdevenir un punt de trobada de les diferents perspectives que constitueixen les comunitats dels museus, emprant eines que permetin identificar i superar els prejudicis, no només en els objectes que exposen, sinó també en les històries que expliquen les seves col·leccions.

Activitats relacionades amb el tapís de Joan Miró

En aquest context, del 16 al 18 de maig, el MAMT s'acosta a les cases dels tarragonins i tarragonines i els proposa aprendre jugant amb activitats relacionades amb el Tapís de Tarragona, de Joan Miró; desxifrar els enigmes del museu amb un joc d'escapisme; i participar des de casa als concursos Museum Quiz en què col·laboren diversos museus catalans. Trobareu totes aquestes activitats en aquesta web

Enguany, les institucions museístiques s'adapten a la situació d'alerta sanitària provocada per la COVID-19 i obren les finestres digitals per tal de poder continuar oferint el patrimoni museístic a través de la pantalla dels ordinadors o dispositius mòbils.

"Els serveis que recupera Tarragona a partir de dilluns que ve" "Atenció: Una empresa química de Tarragona impulsa un ERTO per 5 mesos"