El Nadal arriba al Parc Central carregat d’activitats, tallers i els espectacles de 'Tarragona sona'

El centre comercial omple l'agenda d'actes familiars fins al 5 de gener, per a celebrar les festes més esperades de l'any
El Nadal es viu de manera especial al centre comercial Parc Central de Tarragona | Parc Central

 

Cada any, l'encesa de llums del Parc Central dona la benvinguda al Nadal. El centre comercial de Tarragona, ja ho té tot a punt perquè aquestes festes siguin màgiques i especials amb una gran zona dedicada al Nadal, a banda de la decoració nadalenca i les llums del centre. El Black Friday donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal amb un programa més que complet, que durarà fins al 5 de gener i que compta amb activitats, tallers i actuacions musicals, així com la visita del Pare Noel, el Caga Tió gegant i els patges Reials dels Reis Mags d'Orient.

 

L'encesa de llums al Parc Central dona la benvinguda al Nadal 2018 | Àngel

 

Un nou espai dedicat a la casa de Nadal del Pare Noel serà el centre dels actes

Aquest any, com a novetat ens trobem amb una zona, que s'ubica a la planta baixa del centre comercial, dedicada exclusivament al Nadal. Allí tindran lloc molts dels actes que s'han organitzat i està ambientat amb la casa del Pare Noel, amb arbres de Nadal i amb una muntanya amb el pessebre; una gran experiència pels més menuts, que s'ho passaran d'allò més bé, una bona manera de compaginar l'oci dels nens amb les compres de Nadal. El centre comercial vol fer-te la vida fàcil i sobretot, aquests dies intensos de festes. Així que obrirà cada dia durant el mes de desembre, excepte el dimecres 25 i el dijous 26.

 

L'encesa de llums al Parc Central dona la benvinguda al Nadal 2018 | Àngel

 

Els tallers infantils, les actuacions musicals, el Pare Noel, el Caga Tió i els patges Reials seran els protagonistes d'aquest Nadal

Entre les activitats que el Parc Central ha programat, que van des del divendres 29 de novembre fins al diumenge 5 de Gener, destaquen els tallers infantils amb una gran varietat de temàtiques com: decorar el teu arbre de Nadal, Maquillatge infantil, Els pallassos Pallapuas, el conta contes, crear un mòbil dels Reis Mags d'Orient, crear llaminadures màgiques, entre altres. Tots els tallers que el centre comercial ha preparat per a aquestes festes de Nadal estaran organitzats per empreses de Tarragona. També hi haurà una activitat de fer cagar el tió, fer entrega de la carta al Pare Noel i posteriorment als patges dels Reis Mags d'Orient. Consulta el programa per no perdre't cap activitat.

 

L'encesa de llums al Parc Central dona la benvinguda al Nadal 2018 | Àngel

 

Les actuacions dels guanyadors del concurs Tarragona sona, seran els encarregats de posar la veu i el talent

Per acabar d'arrodonir una programa completíssim d'actes, el centre comercial acollirà actuacions d'artistes tarragonins guanyadors del concurs 'Tarragona sona' que es va portar a terme el mes d'octubre. Tots ells oferiran actuacions vinculades amb la música i la màgia que asseguren una gran diversió i que seran els encarregats de posar la veu i el talent a l'agenda nadalenca del centre comercial per excel·lència a Tarragona. Hi haurà més de 46 activitats previstes durant tota la campanya, la qual cosa representa més de 236 hores de música, màgica, diversió, cant, ball i activitats infantils. Segueix la pista de totes les actuacions al programa d'activitats.

  

El projecte que va néixer amb la intenció de donar veu a artistes de diferents disciplines del territori tarragoní, ha tingut una bona acollida, ja que es van rebre més de 100 candidatures. La intenció de la iniciativa Tarragona Sona és que Parc Central es converteixi en un head hunter de nous talents i pugui tenir més activacions al llarg de l'any, de manera que es converteixi en una plataforma que dóna veu a talents que encara estan per descobrir de la zona.

"🏫 BONA NOTÍCIA: Invertiran 30.000€ per arreglar una llar d'infants a TGN" "❗Importants canvis al PDeCAT de la ciutat de Tarragona"