ÚLTIMA HORA

Les comarques de Tarragona superen el centenar de morts per coronavirus i acumulen 1.206 casos

Netflix estrena aquest divendres 'Hache', la seva nova sèrie amb escenes rodades al Port de Tarragona

Protagonitzada per Adriana Ugarte, Javier Rey i Eduardo Noriega, la trama es desenvolupa a la Barcelona de 1960
Imatge del rodatge de la sèrie 'Hache' al Moll de Reus, al Port de Tarragona. | Tarragona Film Office

 

Aquest divendres, 1 de novembre, s’estrena ‘Hache’, una sèrie original de Netflix amb seqüències rodades el passat mes de febrer al Port de Tarragona, amb el suport de la Tarragona Film Office, l’oficina municipal d’atenció als rodatges, i l’Autoritat Portuària. Al tràiler de la sèrie, que es va fer públic fa poc més d'un mes, es poden veure algunes d’aquestes escenes, enregistrades concretament al Moll de Reus.

 

La nova sèrie de Netflix, està produïda per Weekend Studio i protagonitzada per Adriana Ugarte, Javier Rey i Eduardo Noriega. La trama es desenvolupa a la Barcelona més oculta dels anys 60. A més de Barcelona i Tarragona, la producció també té localitzacions a Manresa i Terrassa. Hache està creada per Verónica Fernández ('Cuéntame', 'El Príncipe', 'Velvet Colección') y dirigida per Jorge Torregrossa (La vida inesperada, Fariña, Velvet Colección).

 

Eduardo Noriega és un dels protagonistes de la sèrie 'Hache'. | Tarragona Film Office

 

Des de Tarragona Film Office es destaca «la importància que aquest tipus de rodatges arribin a la ciutat, no només pels beneficis econòmics que comporten, sinó també per l’aposta del Patronat Municipal de Turisme per convertir el turisme cinematogràfic en un dels eixos de l’estratègia turística de la ciutat».

Més notícies de la categoria Tarragona