Netflix estrenarà l'1 de novembre la sèrie 'Hache', gravada parcialment a Tarragona

Protagonitzada per Adriana Ugarte, Javier Rey i Eduardo Noriega, la producció s'endinsa en el món del tràfic de drogues a la Barcelona de 1960

 

L’aposta de Netflix per la ficció espanyola continua. Després dels èxits de 'La casa de papel', 'Las chicas del cable' i 'Élite', la plataforma estrenarà el pròxim 1 de novembre la sèrie 'Hache'. Aquesta producció, protagonitzada per Adriana Ugarte, Eduardo Noriega i Javier Rey, s’ha gravat parcialment a la ciutat de Tarragona, concretament a les instal·lacions del Port de Tarragona.

 

Així ho va confirmar Netflix aquest dimecres a través de les seves xarxes socials, compartint també el tràiler de la sèrie, en què es pot veure alguna de les imatges filmades a la capital tarragonina. Fa unes setmanes, dos dels protagonistes de la sèrie, Adriana Ugarte i Eduardo Noriega, ja havien avançat l'1 de novembre com a probable data d’estrena de la producció.

 

Imatge d'una de les escenes de la sèrie 'Hache' gravada al Port de Tarragona. | Tarragona Digital

 

Creada i escrita per Verónica Fernández —qui ha treballat en sèries com 'Cuéntame', 'Velvet colección' o 'El comisario'—, la nova sèrie del gegant de l''streaming' està ambientada a Barcelona i explica la història de l’Helena (Adriana Ugarte), una prostituta del Raval que acaba controlant el tràfic d’heroïna a la capital catalana dels anys seixanta.

 

Els actors protagonistes de la sèrie 'Hache', rodada en part a Tarragona. | ACN

 

La sèrie, que es va acabar de gravar el passat mes de març, oferirà vuit capítols de 50 minuts cadascun. Netflix ha triat la productora Weekend Studio per aquest projecte, que compta com a directors amb Jorge Torregrossa, conegut pels seus treballs a 'Velvet Colección' i 'Fariña', i Fernando Trullols, que debuta en la direcció després d’una llarga trajectòria com a assistent.

 

Rodatge al Port de Tarragona

El passat 4 de febrer, la ciutat de Tarragona va acollir el rodatge d’algunes escenes de la sèrie. Concretament, l’escenari triat va ser el Port de Tarragona, que durant un dia es va convertir en un set de rodatge. Altres localitzacions catalanes on s’ha gravat la sèrie són Barcelona, Manresa i Terrassa.

 

El Port de Tarragona es va convertir durant un dia en set de rodatge. | Port de Tarragona

 

L’arribada del rodatge de la sèrie 'Hache' a la capital tarragonina va ser possible gràcies al suport de l’Autoritat Portuària de Tarragona i la Tarragona Film Office, el servei d’atenció als rodatges i sessions fotogràfiques de l’Ajuntament de Tarragona.

Més notícies de la categoria Tarragona