La porta de Casa Boada, a Tarragona, està plena de notes de suport per al seu propietari, Eduard Boada.

Notes de suport per a Eduard Boada a la porta del seu bar a Tarragona

A la porta de l'establiment es poden llegir paraules d'ànims per al propietari

Tarragona troba a faltar un dels seus establiments més mítics, Casa Boada, que es troba tancat de manera provisional, des de finals del mes d'abril, per problemes de salut d'Eduard Boada, el seu propietari i únic treballador. Boada va difondre un vídeo a les xarxes, on explicava que havia d'aturar la seva activitat per prescripció mèdica. La notícia va córrer com la pólvora i va ser compartida i lamentada per milers de tarragonins que coneixien aquest mític establiment, situat al centre de Tarragona, al carrer d'Antoni Rovira i Virgili i a la vora de la plaça del Cronista Sessé.

Casa Boada, conegut pels grans i originals entrepans

Si alguna cosa identifica el bar Casa Boada de Tarragona és l'art de fer entrepans que mostra Eduard Boada. Amb una oferta per a tots els gustos i amb un establiment obert pel seu pare l'any 1947, Casa Boada s'ha popularitzat des de fa dècades a la ciutat amb la seva única taula per a la clientela i amb el tracte directe del propietari als seus comensals, en un bar que obre només fins que acaba el pa que Boada ha comprat per al dia.

Mostres de suport a Eduard Boada

Els gairebé set mesos de tancament, però, dolen a diversos tarragonins, que han volgut mostrar el seu suport a Boada en els moments complicats de salut que ara travessa. Així doncs, a les portes del seu restaurant del número 23 del carrer de Rovira i Virgili s'hi poden veure notes de suport, escrites en paper i enganxades als vidres, dirigides a Eduard Boada: de simples agraïments, a notes d'ànim, a la història personal d'un exquinto del servei militar o a la broma d'un aficionat del Nàstic.

Tarragona i nostàlgia en estat pur a les portes de Casa Boada, que espera reobrir portes tan aviat com sigui possible. Aquestes són algunes de les notes que es poden llegir a les portes de l'establiment i que el fill de Boada ha difós a Twitter:

Un client habitual ha deixat a la porta una nota en to humorístic per animar Boada.
Un client habitual ha deixat a la porta una nota en to humorístic per animar Boada. | Cedida

 

La curiosa nota d'un home de Zamora que recorda Boada dels seus temps en el servei militar a Tarragona.
La curiosa nota d'un home de Zamora que recorda Boada dels seus temps en el servei militar a Tarragona. | Cedida

 

«Gràcies per tot» o «Boada, torna» són altres dels missatges que es poden llegir a la façana del bar Casa Boada de Tarragona.
«Gràcies per tot» o «Boada, torna» són altres dels missatges que es poden llegir a la façana del bar Casa Boada de Tarragona. | Cedida

 


Comentaris