Una notícia falsa acusa un jutge tarragoní de carregar contra l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol

El missatge de veu del magistrat s'ha fet viral en les darreres hores

Continua la proliferació de notícies falses en ple confinament. En les darreres hores s'ha fet viral un missatge de veu, que ha saltat de telèfon a telèfon, en el qual el «magistrat president de l'Audiència de Tarragona» carrega durament contra el govern, pel decret de l'estat d'alarma aprovat com a mesura per frenar la propagació del coronavirus, i acusa la policia de «prevaricar» en les detencions que estan fent els cossos de seguretat per trencar el confinament.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

En el missatge de veu, el suposat jutge llegeix un text titulat «el sentit comú, arrestat» i assegura, entre altres, que les mesures que s'estan prenent són «de problemes policials i no sanitaris. Ens han posat al sac de la solució sanitària mesures policials molt contundents». Acusa, també, al govern de «suspendre drets i no estem reaccionant. Se'ns han imposat mesures draconianes que no tenen justificació sanitària i, mentrestant, ens anem empassant accions com perseguir a un avi que surt a prendre el sol o detenir a perillosos criminals que han pres la decisió de fer una capbussada al mar».

Així mateix, el presumpte magistrat fa una crida a la policia, «a qui li ha tocat ballar amb la més lletja», i els adverteix que «moltes de les multes que esteu posant poden ser susceptibles d'un delicte de prevaricació».

"Nova data per a la comissió parlamentària de l'explosió química d'IQOXE" "Gest preciós: Reparteixen més de 2.000 roses solidàries als centres sanitaris de TGN"