GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona comença a renovar la flota de busos amb tres de nous, articulats

Segons l'alcalde Ballesteros aquest és el primer pas fins a la renovació total dels autobusos
L'alcalde Ballesteros i la presidenta de l'EMT, Begoña Floria, han presentat aquest dilluns els nous vehicles. | TarragonaDigital.com

 

Tarragona engega el camí per renovar completament la flota d'autobusos urbans, gestionats per l'Empresa Municipal de Transports (EMT). Aquest dilluns, 4 de març, l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros i la consellera Begoña Floria, també presidenta de l'EMT, han presentat tres nous vehicles que, en el pròxim mes, s'incorporaran a l'elenc de busos de l'empresa municipal. Es tracta de tres autobusos articulats, amb capacitat per a més de 150 persones, de 18,5 metres de llargada.

 

El primer pas per a la renovació de la flota d'autobusos de l'EMT

La incorporació d'aquests tres nous autobusos municipals de l'EMT és el primer pas, segons ha reconegut el mateix alcalde Ballesteros, per a la renovació del 100% de la flota d'autobusos tarragonins. És, doncs, la primera gran operació que fa l'empresa municipal en aquest sentit. Els vehicles, que està previst que entrin en servei a principis del mes d'abril, cobriran tres de les línies que compten amb més afluència de passatgers: la que va de Bonavista a Sant Pere i Sant Pau; la de l'estació de busos a Sescelades i la que uneix el centre de la ciutat amb el Complex Educatiu, l'antiga Universitat Laboral.

 

Els tres nous busos articulats s'han adquirit per rènting, amb un contracte de set anys pel qual l'Ajuntament de Tarragona pagarà, cada mes, 13.500 euros. A més, segons ha avançat la consellera i presidenta de l'EMT Begoña Floria, durant el que resta de 2019 es preveu incorporar fins a vuit vehicles més: cinc de 12 metres i mig; i tres més de 10 metres i mig, per reforçar algunes altres de les línies més demandades.

 

La renovació de la flota d'autobusos municipals és una de les propostes que el govern Ballesteros ha fet conjuntament amb la de la gratuïtat d'aquest servei. En aquest sentit, Ballesteros ha apuntat que es tracta d'«un primer pas» que s'anuncia a menys de tres mesos de les properes eleccions municipals.

 

També et pot interessar