GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Tarragona anuncia una nova línia de bus pels treballadors de sectors essencials de Llevant

L'EMT confirma que l'L-73 entrarà en servei aquest dimecres 1 d'abril i que tindrà una freqüència de pas de 45 minuts
EMT de Tarragona ha anunciat la posada en marxa de l'L-73 a partir del dia 1 d'abril | Foto d'arxiu ACN

 

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha anunciat la posada en marxa de l'L-73, que donarà servei d'autobús a aquelles persones residents als barris de Llevant de la ciutat que treballin en serveis essencials. Aquesta línia, que entrarà en servei dimecres 1 d’abril, s’afegeix a les L-71 i L-72, que cobreixen els barris de Ponent i Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau, respectivament, i que tenen una freqüència de 25 minuts.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El president de l'EMT, Jordi Fortuny, ha explicat que «a la vista del nou decret del Govern espanyol pel confinament total són menys les treballadores i treballadors que s’han de desplaçar en transport públic per anar a la feina. La nostra prioritat continua sent doble: facilitar el desplaçament de les persones que forçosament han d’anar a treballar i, per l’altra, garantir la seguretat dels conductors dels autobusos».

 

Per aquest motiu, es reforça la línia de Llevant amb una línia fixa, ja que fins ara es disposava de vehicles que feien aquesta ruta únicament a demanda. La freqüència de la L-73, modificada per connectar des de la Urbanització de la Mora fins a l'Hospital Joan XXIII, serà de 45 minuts. Així, a partir d'aquest dimecres, s’eliminen els serveis a demanda per tots els barris de la ciutat, excepte per aquells tradicionalment coberts per l'L-55 i l'L-13: Ferran, Entrepins, L’Escorpí, Pinatell, Molnars, Rodolat del Moro, Mas Pastor i Urbanització Mediterrani.

 

Els títols caducats seguiran vigents

Per altra banda, l'EMT ha anunciat que les targetes dels usuaris que caduquen aquests dies seguiran vigents fins que no s’acabi l’emergència sanitària existent per la crisi del coronavirus. Davant de qualsevol dubte podeu contactar amb l'EMT a través dels telèfons que ha posat a disposició de la ciutadania: 977 55 11 20; 657 78 47 24; 900 36 51 14 i 977 54 32 44. També trobareu informació i horaris en el web de l’EMT.

 

També et pot interessar: