GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Part Baixa i la Via Augusta de Tarragona pateixen una nova onada de robatoris a vehicles

La matinada de dimarts a dimecres es van trencar els vidres de diversos vehicles al carrer del Mar i dues persones van denunciar robatoris a la Via Augusta
Imatge d'un dels vehicles amb els vidres trencats al barri del Port de Tarragona. | @jmquintana2001

 

Els robatoris amb força a l'interior de vehicles segueixen pujant a la ciutat de Tarragona. Aquest dimecres al matí, diversos vehicles estacionats al barri del Port van aparèixer amb els vidres trencats. El mateix va passar amb, com a mínim, dos vehicles que havien aparcat a la Via Augusta. La Guàrdia Urbana va tramitar dues denúncies per aquests fets. En el que va d'any, són centenars els delictes d'aquest tipus que s'han comès a la ciutat i una de les principals reivindicacions dels veïns de la Part Baixa. 

 

El 8 d'octubre d'aquest any, la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona es va reunir amb la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i membres de l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona per reclamar «mesures d'urgència» contra els robatoris a vehicles. Ja feia mesos que la situació era «greu», segons el veïnat i les xifres de denúncies, però al setembre encara va ser pitjor: 157 robatoris en els 23 primers dies de mes. El mateix dia de la reunió, els Mossos informaven de la detenció de dos homes relacionats amb 24 robatoris d'aquest tipus. Setmanes més tard, però, els fets delictius continuen. 

 

El barri del Port torna a patir els robatoris a vehicles

El barri del Port de Tarragona ha tornat a ser objecte de robatoris amb força a l'interior de vehicles. La nit de dimarts a dimecres, els lladres van actuar en diversos cotxes estacionats al carrer del Mar. Els veïns van denunciar els fets a través de les xarxes i des de l'Associació de Veïns han tornat a reclamar major seguretat a la via pública. José Manuel Jiménez, veí de la zona, denunciava que «és la tercera vegada que em roben en un any», i assegurava sentir «impotència, indignació i ràbia». 

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha fet diverses detencions relacionades amb els robatoris a vehicles a la Part Baixa de la ciutat, però els fets delictius segueixen augmentant en una de les zones més afectades per aquesta problemàtica a Tarragona. 

 

Així va quedar un dels vehicles que va patir un robatori amb força aquest dimarts a la nit. | @jmquintana2001

 

Dues denúncies per robatoris en cotxes estacionats a la Via Augusta

La matinada de dimarts a dimecres també es van produir robatoris a una altra zona de la ciutat. Es tracta de la Via Augusta, zona on com a mínim dos cotxes van aparèixer amb els vidres trencats. La Guàrdia Urbana va tramitar dues denúncies per aquests fets. La primera denúncia es va fer efectiva a les 7.43 hores i la segona uns minuts més tard, a les 8.23 hores. 

 

Tot i que el barri del Port és una de les zones més afectades, els robatoris a vehicles també son habituals al davant de l'hospital Joan XXIII, al costat del cementiri o al barri de Bonavista, entre altres